Arkadaşlar bir süre önce Nokia Nın Resmi Programı olan Nokia Update Software Programı ile yazılım güncelleştirmeye calıstıgım n73 Me Marka telefonum baglantının yarıda kopması Sonucunda hiç acılmaz hale geldi .Bende Ertesi Gün servise Verdim.15 gün boyunca Serviste Kaldı Ve 50 Liralık masraf ortaya cıktı Bir Parçası Bozuk çıkmış onu değiştirmişler Adıda(ıfone,ıphone)Vb. bişey dedi simdi aklıma gelmiyor.Sonra Telefonu Verdiğim yere yollamıslar telefonu Gittim Aldım İncelerken Telefonumun Hat Çekmediğini Gördüm Daha Sonra İse Telefona biraz Göz atınca *#06# Yaparak İmei Numarama Baktığım zaman Numaranın Saçma Sapan Bir Numara Oldugunu Gördüm (IMEI : 01234560123456 Bu Olmuştu Ve Anladım Ki Hat Çekmemesinin sebebi Tahmin ettiğim Kadarıyla Kopya İmei Olmasından Dolayı... Ve tekrar servise Yolladım.Ordaki Adamlar Telefonun İmeisinin Değişmesinden Beni suclu buldular.Neymiş efendim Siz Nokia Software Updater İle Cihazını Güncelleştirmeye calısırken Telefonunuzun Biosu Silinmiş Dediler) Bu olaylar telefonumu Yolladıgımdan 16 gün sonra Meydana geliyor Ve elimde Servisten Geldiği ONay Alındı Yazılım yüklendi Ve fiyat yazılı Olan Dekont Var .Ama Gördügüm kadarıyla Sadece yazılımdan dolayı acılmayan telefonumu Servise verdikten sonra parça değiştiriliyor (Ne alakası varsa) Ve Benden Ücret alınıyor Ama telefonda HAT calısmıyor Ve İmei Değişmiş)
Arkadaşlar ne yapmam lazım bildiğim kadarıyla Telefonun Boardı değişmeden İMEİ De değişmez Bu Adamlar ne yapmıs ki telefonum bu Hale Gelmiş Bide Beni Suclu Buluyorlar Anlayamıyorum.Bu İşlerle ugrasan Arkadasların Yardımını Bekliyorum.Ne Olur bana bi akıl Verin Bi Destek Cıkın