Şimdi Ara

N73 mü? N70 mi? Sizce Hangisi Almaya Değer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım senin yerinde olsam resim çok önemliyse bi tane dijital fograf makinesi alırım sonrada işimi görcek bi tel daha iyi üstüne parada kalırdı.
  • 1 GB kartla N73 çok cazip

N73 mü? N70 mi? Sizce Hangisi Almaya Değer?
  • herzaman telefon alınmıo en azından ben böleyimm almışken paraya kıy ve n73 al senii bayaa götürürr piyasada hala vga kameralar iş yaparken sen 3mp alcann daa ne istionn seni bayaa bi götürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

valla ben 5 gün önce n73 aldım çok memnunum bence n73 özellikle kamerası mükemmel.gecenin kör karanlığında odada bütün ışıkar kapalı iken resim çek anlarsın ne demek istediğimi.bide şu wireless card çıksa da alsam üstüne tel tanımam valla

Şu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar: Symbianlı tellere wireless özelliği donanımsal olarak kazandırılamıyor diye biliyorum. Sadece Windows Mobile işletim sistemli telefonlarda bunun mümkün olduğunu zannediyorum. Kesin ve net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
    Böylelikle hangi telefonu alacağı konusunda karar veremeyen arkadaşları da yanlış yönlendirmemiş oluruz.

Ben 1 aydan biraz fazla bir süredir N73 kullanıyorum. (2 GB Sandisk Mini SD ile)
    Çok memnunum.

Saygılarımla.

• forza n73 valla wirelles olmaması bu telefonu telefon haline getirmis olsaydı herkes evindeki pc leri satar bu telefonu alırdı yawwwwwwwwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

valla ben 5 gün önce n73 aldım çok memnunum bence n73 özellikle kamerası mükemmel.gecenin kör karanlığında odada bütün ışıkar kapalı iken resim çek anlarsın ne demek istediğimi.bide şu wireless card çıksa da alsam üstüne tel tanımam valla

Şu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar: Symbianlı tellere wireless özelliği donanımsal olarak kazandırılamıyor diye biliyorum. Sadece Windows Mobile işletim sistemli telefonlarda bunun mümkün olduğunu zannediyorum. Kesin ve net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
    Böylelikle hangi telefonu alacağı konusunda karar veremeyen arkadaşları da yanlış yönlendirmemiş oluruz.

Ben 1 aydan biraz fazla bir süredir N73 kullanıyorum. (2 GB Sandisk Mini SD ile)
    Çok memnunum.

Saygılarımla.

(ynalış hatırlamıyorsam) wireless takılıyor olması lazım bilim ve teknik dergisinde gördüm. n73 e acayip bir kart takmışlar kredi kartı yerine geçiyormuş ve almanyada bi şehirde otobüslere binerken o aparatla otobüse binebiliyormuşun(paso gibi uzaktan gösterip biniyorsun) ve marketlerde barkot okuyabiliyorsun . Ama bu wireless değildir herhald! sandisk.com da vardı fiyatı 80$

• quote:

Çok memnunum.

Saygılarımla.

+1

WI-FI özelliği sadece Pocket PC'lere kazandırılabiliyor. (Windows Mobile işletim sistemi kullanan)

quote:

(ynalış hatırlamıyorsam) wireless takılıyor olması lazım bilim ve teknik dergisinde gördüm. n73 e acayip bir kart takmışlar kredi kartı yerine geçiyormuş ve almanyada bi şehirde otobüslere binerken o aparatla otobüse binebiliyormuşun(paso gibi uzaktan gösterip biniyorsun) ve marketlerde barkot okuyabiliyorsun . Ama bu wireless değildir herhald! sandisk.com da vardı fiyatı 80$

O teknolojik cihazın WI-FI ile ilgisi bulunmuyor. Ancak o cihazla telefonu kredi kartı gibi kullanabiliyorsun.

• kuru kuru n73 n70 ten kat kat iyidir bence n73 al

-
  • bence n73.cok iyi bi secim olur...
  • arkadaslar galiba n73 alacam fakat balıkesirde nokia shop var mıdır? ( kampanya çıkmış yeni)
  • Benim tavsiyem Nokia N70 model cep telefonunu alıp artan paraylada müzik telefonu yaparsın ben mesela Nokia 6230i kullanıyorum müzik telefonu yaptım mükemmel oldu hem paranda kalır.
  • n73 aaah n73... ben n70i alırken fiyatı 1200 ytl idi hemde peşin. ve izmirde tek bir yerde bulabilmiştim. şimdi kızıyorum kendime neden 1 ay beklemedin diye. sen sen ol n73 dururken sakın n70 alayım deme. n70 de güzel telefon ama n73ün yanında esamesi okunmaz.

bir kere n73 autofocuslu 3.2 mp kameraya sahip. ayrıca yeni nesil symbian kullanıyor. 3D ses özelliği var. ve ekranı da daha büyük.

n70 te bunların hiçbiri yok...
  • bence yanlış yorumluyorsun n70 olduğuna şükret bende o bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aziz bey

bence yanlış yorumluyorsun n70 olduğuna şükret bende o bile yok

• arkadaslar k790i le kıyaslasak n73 ü sizce hangisi iyi gider?
  • n70 de autofocus varmı
  • Hayır Auto Focus Yok...
  • n70 te iiidr bence
  • otofokus yok
  • n73 tabiki pm attım sana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.