Şimdi Ara

N73 TV KUMANDASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunuma var hani 3. dosya digned yapılacak ya ben her şeyi yapıyorum dosyaları seçiyorum signed programı ile şifreyi filan doğru yazıyorum ama hep şöyle bir hata alıyorum çoğu dosyada alıyorum bu hatayı yardım ederseniz sevinirim

http://img261.imageshack.us/my.php?image=adsznh3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtcan -- 3 Şubat 2008; 12:11:08 >
  • yanlıs anlamadıysam sıfrede sorun var arkadasım gonderdıgın resımde ole yazıo
  • öyle yazıyor biliyorum ama kafasına göre bazen yapıyo bazen yapmıyo aynı key dosyası ve aynı şifre kullanmama rağmen
  • kurulum biraz uzun mu sürüyo?
  • o kadarda uzun sürmüyor aslında
  • dosya bozuk felan dedi ne yapmam gerekiyo?
  • yaw arkadaşlar bunda arçelik yok mu yaw...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

yaw arkadaşlar bunda arçelik yok mu yaw...?
  • linke tıklıyorum ama bır turlu ındıremedım programı nasıl kurulum yapacagımızı anlatırsanız sevınırız
  • quote:

quote:

2. kez
  • Programı yapabilen var mı arkadaşlar?
  • ben krdun çatır çatır çalışıyoda arçelik yok ama bekoylada uyumkuymuş arçelik onunla zap yapabiliyorum
  • bende mcknight arkadaşın yardımıyla kurdum çalıştı
    bizim televizyonun markası vestel
    ve ORA markalı uydu alıcımız var bunlarla uyuşan model var mı o programda yada bunlara uygun olanı internetten indirebilir miyiz ??
  • quote:

Beko ya ayarla usta.. bizim televizyonda arçelik Ben bekoyla arçelik televizyonda kanal değiştiriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygtcan

bende mcknight arkadaşın yardımıyla kurdum çalıştı
    bizim televizyonun markası vestel
    ve ORA markalı uydu alıcımız var bunlarla uyuşan model var mı o programda yada bunlara uygun olanı internetten indirebilir miyiz ??

Tek Tek dene kardeş illaki biri çalıştıracaktır.... Uğraşamam dersen ben gidim alim vestel marka bi televizyon ben denim
  • Teşekkürler İmzalayıp deniyeyim hemen bir işe yarasın şu kızılötesi
  • Arkadaşlar ben Nokia N95 8GB'a kurdum denedim, program bir defa çalıştı yani aktif olarak menülerde felan dolaşabildim ama kumanda işlevine geldiğim zaman "Bu özellik kullanılamıyor" gibisinden bir uyarı alıyorum ve programdan çıkıyorum, bir dahada programa girememekle beraber habire o söylediğim uyarı ile karşı karşıya kalıyorum...Yanlış yaptığım birşeymi var anlamadım...Sign işlemi felan hepsi O.K.
  • Proğram sadece N73 için... ondandır... N95 için ayrıyeten olanlar mutlaka vardır... onu bi araştır sen usta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

quote:

Beko ya ayarla usta.. bizim televizyonda arçelik Ben bekoyla arçelik televizyonda kanal değiştiriyorum...

teşekküer ederim arkadaşım.peki vestel yok mu bunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Proğram sadece N73 için... ondandır... N95 için ayrıyeten olanlar mutlaka vardır... onu bi araştır sen usta...

araştırdım ettim ama bulamadım hacım ya...hem N73 ile N95lerin işletim sistemleri aynı ki???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.