Şimdi Ara

N78 Symbian Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondan veya pc den deniyorum ama güncelleştirme yoktur diyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

• çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar benim telefonda cihaz yöneticisinden yapıyorum sürüm güncel diyor bilgisayardan yapıyorum güncel diyor yazılı sürümü 11.43 acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysay

arkadaşlar benim telefonda cihaz yöneticisinden yapıyorum sürüm güncel diyor bilgisayardan yapıyorum güncel diyor yazılı sürümü 11.43 acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Önce telefonunuzun üretim kodunu değiştireceksiniz. Daha sonra güncelleme yaptığınızda telefonunuz son sürümü görür.
    Detaylı bilgi için ikinci mesajdaki linke bakın.

Telefonunuz N78 ise üretim kodu olarak aşağıdakini kullanın.

0546594
  • akay kardeşim dediğn programı yükledim scan tuşuna gelince hata veriyo yoksa benmi yanlış yapıyorum gösterilenşekli takip ettim ama scan tuşunda hata veriyo ilgine şimdiden teşşekkür ederim
  • Nokia Pc Suite programını bilgisayara kurdun değil mi?

Tam olarak sebebini bilemiyorum ama aşağıdaki hususları gözden geçirin.
    -Söz konusu işlemi yaparken telefon açık konumda olacak.
    -Kullandığın USB kablosu sağlam mı. USB kablosunu daha önce kullanmışsındır bilgisayara bağlamak için.
    -Nokia Pc Suite programının son versiyonunu kullanmanız lazım.
    -Bilgisayar ve telefonu kapatıp açın; işlemleri tekrarlayın.
    -İşlemleri yapmadan önce bilgisayardaki antivirüs ve güvenlik duvarı programlarını kapatın.
    -Daha da olmadı mümkünse işlemleri başka bir bilgisayarda yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.