arkadaşlar benim telefonda cihaz yöneticisinden yapıyorum sürüm güncel diyor bilgisayardan yapıyorum güncel diyor yazılı sürümü 11.43 acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: aysay
arkadaşlar benim telefonda cihaz yöneticisinden yapıyorum sürüm güncel diyor bilgisayardan yapıyorum güncel diyor yazılı sürümü 11.43 acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Önce telefonunuzun üretim kodunu değiştireceksiniz. Daha sonra güncelleme yaptığınızda telefonunuz son sürümü görür. Detaylı bilgi için ikinci mesajdaki linke bakın.
Telefonunuz N78 ise üretim kodu olarak aşağıdakini kullanın.
0546594
akay kardeşim dediğn programı yükledim scan tuşuna gelince hata veriyo yoksa benmi yanlış yapıyorum gösterilenşekli takip ettim ama scan tuşunda hata veriyo ilgine şimdiden teşşekkür ederim
Nokia Pc Suite programını bilgisayara kurdun değil mi?
Tam olarak sebebini bilemiyorum ama aşağıdaki hususları gözden geçirin. -Söz konusu işlemi yaparken telefon açık konumda olacak. -Kullandığın USB kablosu sağlam mı. USB kablosunu daha önce kullanmışsındır bilgisayara bağlamak için. -Nokia Pc Suite programının son versiyonunu kullanmanız lazım. -Bilgisayar ve telefonu kapatıp açın; işlemleri tekrarlayın. -İşlemleri yapmadan önce bilgisayardaki antivirüs ve güvenlik duvarı programlarını kapatın. -Daha da olmadı mümkünse işlemleri başka bir bilgisayarda yapın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme