Şimdi Ara

n79 da ki kamera yanındaki iz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir leke oluşuyor çok merak ettim bulamadım nerde bulabilirim link atarsanız sevinirim.
  • oradaki leke degil sadece o mavi kısmın acıp kapanmasıyle oraya surtunuyor oradada oyle bir gorunum olusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

o değilde bu galerideki çiçek fotosu ne alaka

güzel bi soru :D :D :D yaw aceleyle o xp nin resmilerinden attım jpg istiyo ya bide boyut sorunu var 2 saat aramim dedim aslında telefonun problemli remi varda atamadım onu :):)
  • ama sorunu çözdüm basrırarak silince sorun çözüldü :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kamera kapağının arkasında mavi ince bir bir keçe var.. sanırım bu keçede ki ince yağ iz yapıyor..
    Bu sorun zaten deve de kulak kalır..!! Asıl kamerası kötü resim çekiyor; insanların yüzleri sapsarı çıkıyor.. Rehber'de ki numaralar bazen kaybolyor..
    Ayrıca Türkçe karakterde mesaj yazılmıyor; iki satırdan sonra yavaşlıyor.. Yeni yazılımla bu sorunlar düzelmezse N79'u satıp, Samsun i8910 HD omnia alacağım..

Kardeş heryerde insanların yüzü sarı çıkıyor diyip duruyorsun da servise vermek çok mu zor geliyor. Bu sorun sadece senden varsa demekki senin telefon sorunlu. Kronik bir hata gibi göstermenin anlamı ne?

acaba resimlerini çektiğin insanların benizleri sarıya kaçıyor olamaz mı?
    bir de galerideki resim N79 ile mi çekildi de buraya konuldu?

tabi esas önemli olan telefondaki iz. nasıl bir iz acaba, ss koysanıza görelim.. dizayn hatası olamaz mı?
    nokia' nın elinde neden patlamasın o zaman bu model?
    kameranın kapağı açılıp kapanırken hemen iz meydana gelecek.. şu resmi koyun da bir inceleyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Ben ilk aldığımda parmağımla dokunmuştum ve bir iz oluştu ama silersem geçer herhalde dedim. Yine de silmedim beni rahatsız etmediği için. Hatta güzel bir renk oldu altın rengi gibi birşey. Seviyorum o rengi Her tarafına elleyip tamamını o renkten yapıcam.

• quote:

quote:

Kamera kapağının arkasında mavi ince bir bir keçe var.. sanırım bu keçede ki ince yağ iz yapıyor..
    Bu sorun zaten deve de kulak kalır..!! Asıl kamerası kötü resim çekiyor; insanların yüzleri sapsarı çıkıyor.. Rehber'de ki numaralar bazen kaybolyor..
    Ayrıca Türkçe karakterde mesaj yazılmıyor; iki satırdan sonra yavaşlıyor.. Yeni yazılımla bu sorunlar düzelmezse N79'u satıp, Samsun i8910 HD omnia alacağım..

Kardeş heryerde insanların yüzü sarı çıkıyor diyip duruyorsun da servise vermek çok mu zor geliyor. Bu sorun sadece senden varsa demekki senin telefon sorunlu. Kronik bir hata gibi göstermenin anlamı ne?

Bunun servisle falan alakası yok kardeşim..Kadıköy de iki Nokia clup servisi ile de bu konuyu konuştum; servis elemanları bu sorunu biliyor kabul ediyorlar zaten ve bir tek ben de demiyorum; ana konuyu baştan sona iyice okursan, benim gibi bir çok N79 kullanıcısı bu gece ve kapalı mekan çekimlerinden şikayetçi!! akşamları auto modunda bir iki fotoğraf çek zaten hemen anlaşılıyor. Ancak kullanıcı moduyla biraz ince ayar yaparsan iyiye yakın fotoğraflar çekebiliyorsun..
    Şimdiye kadar incelediğim 3 tane N79'un da auto modunda özellikle gece çekimlerin de insan yüzleri sarımsı çıkıyor ve bu bir gerçek yani benim uydurduğum bir sorun değil..
    Bu sadece fotoğraf çekimi ile de alakalı da değil.. Divx player'la veya smart movie player'la seyrettiğim videolarda da renk tonlamaları sarımsı.. Daha evvel kullandığım N73 ve N95 8gb modellerde böyle bir sorun yoktu..
    Yabancı bir çok telefonla ilgili forumlarda da bu tür şikayetleri çok okudum.. yani bu benim telefona mahsus bir sorun değil.. Bunun en büyük sebebi kaliteli Lcd ekran kullanılmaması ve ayrıca lcd ekranın parlak canlı olmadığını tek ben söylemiyorum.. Ekran ayarlarını orta ayarda ayarlayınca tatmin eden bir parlaklık alabiliyor musun? yok değil mi!
    Ancak ekran işığını sondan bir evvel kademeye getirirsen, ekran biraz parlıyor..
    Sonuç olaerak; 600 liralık bir telefondan bundan iyisini beklemek zaten hata.. 4 senelik model N73'lerin sıfırının 450 liraya satıldığı bir piyasa da 600 liraya ancak bu kaliteyi alalbilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Eylül 2009; 0:28:10 >

• quote:

quote:

quote:

Bunun servisle falan alakası yok kardeşim..Kadıköy de iki Nokia clup servisi ile de bu konuyu konuştum; servis elemanları bu sorunu biliyor kabul ediyorlar zaten ve bir tek ben de demiyorum; ana konuyu baştan sona iyice okursan, benim gibi bir çok N79 kullanıcısı bu gece ve kapalı mekan çekimlerinden şikayetçi!! akşamları auto modunda bir iki fotoğraf çek zaten hemen anlaşılıyor. Ancak kullanıcı moduyla biraz ince ayar yaparsan iyiye yakın fotoğraflar çekebiliyorsun..
    Şimdiye kadar incelediğim 3 tane N79'un da auto modunda özellikle gece çekimlerin de insan yüzleri sarımsı çıkıyor ve bu bir gerçek yani benim uydurduğum bir sorun değil..
    Bu sadece fotoğraf çekimi ile de alakalı da değil.. Divx player'la veya smart movie player'la seyrettiğim videolarda da renk tonlamaları sarımsı.. Daha evvel kullandığım N73 ve N95 8gb modellerde böyle bir sorun yoktu..
    Yabancı bir çok telefonla ilgili forumlarda da bu tür şikayetleri çok okudum.. yani bu benim telefona mahsus bir sorun değil.. Bunun en büyük sebebi kaliteli Lcd ekran kullanılmaması ve ayrıca lcd ekranın parlak canlı olmadığını tek ben söylemiyorum.. Ekran ayarlarını orta ayarda ayarlayınca tatmin eden bir parlaklık alabiliyor musun? yok değil mi!
    Ancak ekran işığını sondan bir evvel kademeye getirirsen, ekran biraz parlıyor..
    Sonuç olaerak; 600 liralık bir telefondan bundan iyisini beklemek zaten hata.. 4 senelik model N73'lerin sıfırının 450 liraya satıldığı bir piyasa da 600 liraya ancak bu kaliteyi alalbilirsin..

Senden diyorsun işte 600 liraya çok iyi diye. Kalite istiyorsan gider N86 alırsın paran doğrultusunda. Ayrıca gece çekimlerinin otomatik modda iyi çıkmadığı doğru ama bu yüzden gece modunu ve beyaz dengesini icat etmişler Her türlü ayarı otomatik olarak yapacak bir kamera arıyorsan binlerce liralık fotoğraf makinaları veya slr makinalara bakmanı tavsiye ederim.

• Benim Samsung ST50 (12.2 mp) iyi bir fotoğraf makinam var ve çok memnunum fakat fotoğraf makinası her zaman yanında taşıyamıyorsun..
    Zaten onun için cep telefonun da vasatın üstün de iyi ve pratik resim çekme kalitesi arıyorsun.. Daha evvel kullandığım N73 ve N95-8gb, auto mod da çok iyi resimler çekiyordum..
    Kullanıcı modun da ince ayarları yapmayı ben de çok iyi biliyorum ama mühim olan pratik fotoğraf çekmek.. iyi bir an yakaladığında bir dakika bekleyin ayar yapayım diyemezsin..
    Herneyse.. telefonu yeni aldım; aradan biraz zaman geçsin de satıp, daha iyi bir telefon alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Eylül 2009; 1:20:00 >
  • quote:

Benim Samsung ST50 (12.2 mp) iyi bir fotoğraf makinam var ve çok memnunum fakat fotoğraf makinası her zaman yanında taşıyamıyorsun..
    Zaten onun için cep telefonun da vasatın üstün de iyi ve pratik resim çekme kalitesi arıyorsun.. Daha evvel kullandığım N73 ve N95-8gb, auto mod da çok iyi resimler çekiyordum..
    Kullanıcı modun da ince ayarları yapmayı ben de çok iyi biliyorum ama mühim olan pratik fotoğraf çekmek.. iyi bir an yakaladığında bir dakika bekleyin ayar yapayım diyemezsin..
    Herneyse.. telefonu yeni aldım; aradan biraz zaman geçsin de satıp, daha iyi bir telefon alacağım..

Hocam haklısın N79 sarımsı çekiyor ben N78 kullanıyorum N78'de renkler çok daha iyi oturuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.