Bildirim
>>>n79-n81-n82-n95<<< sizce hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 cihazın da birbirine üstün olduğu yönler vardır.
N82 teknik özellikleri ile bu cihazların hepsinden üstündür. Tavsiyem kesinlikle N82'dir. -
N82.quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
4 cihazın da birbirine üstün olduğu yönler vardır.
N82 teknik özellikleri ile bu cihazların hepsinden üstündür. Tavsiyem kesinlikle N82'dir. -
n95 i kafadan ele zaten.quote:
Orijinalden alıntı: oldpassword
N82.
Alıntıları Göster
n81 kamerası 2mp olduğu için düş
tasarım olarak n79 iyi durur ama kamera konusunda n82 en iyileridir.
sonuç olarak n82 biraz daha ağır basar n79 a göre -
dört cihazın da sıfırını bulamazsın. N95 hariç üçünü de kullandım, bana göre en iyisi N82 idi... -
Tuşlarına alışabilirsen N82,alışamazsan N95.quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
dört cihazın da sıfırını bulamazsın. N95 hariç üçünü de kullandım, bana göre en iyisi N82 idi... -
Hiç birini tavsiye etmem bu saatten sonra symbian alınmaz.Tavsiyem lg arena al hem ucuz hem kaliteli.Olmadı N85 al hem tasarımları güzel hemde FP2 telefon yani işletim sisteminin görseli daha makyajlı gerçi N81 ile N79da öyle ama ne biliyim işte N81nin kamerası kötü N79unda tasarımı ayrıca ekranları küçük.Gerçi N85de sanırım fabrikadan çıkışlı sorunluydu kronik sorunları vardı yanlış hatırlamıyosam gerçi symbian ne alırsan al sorunlu o yüzden fark eden bir şey olmaz.N82 ve N95 kullandım.düz N95 ise ele N95 8gb ise tavsiye ederim.N82 ile mesaj yazması zor hızlı yazınca incecik tuşlar benim tırnağımın içine giriyo acıtıyo tavsiye etmem.quote:
Orijinalden alıntı: HighVoltage
Tuşlarına alışabilirsen N82,alışamazsan N95.
Alıntıları Göster
-
N81 EN COK BEGENDİĞİM TELLERDEN BİRİquote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Hiç birini tavsiye etmem bu saatten sonra symbian alınmaz.Tavsiyem lg arena al hem ucuz hem kaliteli.Olmadı N85 al hem tasarımları güzel hemde FP2 telefon yani işletim sisteminin görseli daha makyajlı gerçi N81 ile N79da öyle ama ne biliyim işte N81nin kamerası kötü N79unda tasarımı ayrıca ekranları küçük.Gerçi N85de sanırım fabrikadan çıkışlı sorunluydu kronik sorunları vardı yanlış hatırlamıyosam gerçi symbian ne alırsan al sorunlu o yüzden fark eden bir şey olmaz.N82 ve N95 kullandım.düz N95 ise ele N95 8gb ise tavsiye ederim.N82 ile mesaj yazması zor hızlı yazınca incecik tuşlar benim tırnağımın içine giriyo acıtıyo tavsiye etmem.
Alıntıları Göster
-
telefonda ne aradığını bilmiyorum ama bu saatten sonra ben de bu modelleri tavsiye etmem. sıfırlarını bulamazsın. çıkan çok hoş telefonlar var.quote:
Orijinalden alıntı: sensonic
N81 EN COK BEGENDİĞİM TELLERDEN BİRİ
Alıntıları Göster -
bunlar arasında n82 iyi ama bencede bunlar modası gecti.quote:
Orijinalden alıntı: u.s.b.3
telefonda ne aradığını bilmiyorum ama bu saatten sonra ben de bu modelleri tavsiye etmem. sıfırlarını bulamazsın. çıkan çok hoş telefonlar var.
Alıntıları Göster
E52 E55 yada E72 bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200
bunlar arasında n82 iyi ama bencede bunlar modası gecti.
E52 E55 yada E72 bak.
Pardon da adamın arada kaldığı cihazların hepsi de multimedya odaklı cihazlar. İş odaklı E serisi cihazları önermek yanlış. Ya da N86 önermek gerek. -
Kusura bakmayın tam ayrıntı vermedim max verebilceğim para 350 tl ve dediğiniz gibi internette takılmak müzik dinlemek ve güzel fotoğraf çekmek için bu meblaya sanırım bu teller dışında başka bi model bulamam sizin fikirlerinizi almamdaki sebepte deneyimleriniz yaşadığınız sıkıntı yada güzellikler bu telefonlarla böylece benim içinde güzel bir fikir olucakquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jinglesquote:
Orijinalden alıntı: hakan2200
bunlar arasında n82 iyi ama bencede bunlar modası gecti.
E52 E55 yada E72 bak.
Pardon da adamın arada kaldığı cihazların hepsi de multimedya odaklı cihazlar. İş odaklı E serisi cihazları önermek yanlış. Ya da N86 önermek gerek.
Alıntıları Göster
-
Sadece fotoğrafta tabiki n82 ama extradan uzun batarya ömrü daha zengin donanım ve daha makul ebatlar dersen n79 derim. Ben olsam n82 alırdım müzikte sesi az geliyor diğerlerine göre ama asaleti yeter ;)quote:
Orijinalden alıntı: msakraker1912
Kusura bakmayın tam ayrıntı vermedim max verebilceğim para 350 tl ve dediğiniz gibi internette takılmak müzik dinlemek ve güzel fotoğraf çekmek için bu meblaya sanırım bu teller dışında başka bi model bulamam sizin fikirlerinizi almamdaki sebepte deneyimleriniz yaşadığınız sıkıntı yada güzellikler bu telefonlarla böylece benim içinde güzel bir fikir olucak
Alıntıları Göster
-
Tekrar birşeyler yazmak istedim, belirttiğin modellerin hepsi aşağı yukarı 2-3 senelik telefonlar. Sıfırını bulman mümkün değil dedim, temiz ikinci elini de bulman zor.
Orj yedek parça, aksesuar, program vs...bulmakta zorlanabilirsin ve telefonun son kullanıcısı sen olursun, elinde patlar yani...
350 Lira az bir para değil, tercihlerini veya belirttiğin modelleri tekrar gözden geçirirsen, eminim ki sıfır ve yeni bir cihaz alabilirsin....
quote:
Kusura bakmayın tam ayrıntı vermedim max verebilceğim para 350 tl ve dediğiniz gibi internette takılmak müzik dinlemek ve güzel fotoğraf çekmek için bu meblaya sanırım bu teller dışında başka bi model bulamam sizin fikirlerinizi almamdaki sebepte deneyimleriniz yaşadığınız sıkıntı yada güzellikler bu telefonlarla böylece benim içinde güzel bir fikir olucak
-
Nokia serisinin tamamini kullanmis bir kullanici olarak ufak aciklamalar yaparakquote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Tekrar birşeyler yazmak istedim, belirttiğin modellerin hepsi aşağı yukarı 2-3 senelik telefonlar. Sıfırını bulman mümkün değil dedim, temiz ikinci elini de bulman zor.
Orj yedek parça, aksesuar, program vs...bulmakta zorlanabilirsin ve telefonun son kullanıcısı sen olursun, elinde patlar yani...
350 Lira az bir para değil, tercihlerini veya belirttiğin modelleri tekrar gözden geçirirsen, eminim ki sıfır ve yeni bir cihaz alabilirsin....
quote:
Alıntıları Göster
tek tek 4 cihazi inceleyelim
n79: Wlan , gps, fm verici, 5mp tessar 2,8/5,4 mercege sahip kamera, extra uzun batarya, mp3 kalitesi ve Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI yazılım , ARM 11 369 MHz islemci
- ozellikleri bazi arkadaslar ekranin kucuk oldugunu belirtmis n82 n81 ile ayni olcude ekrana sahip ama goruntu boyutu cozunurlugu artirmak icin kucuk tutulmus. yani tum cihazlarda 240*320lik ekran var ve hepsi 2.4" buyuklugunde.
n81: Wlan , 2mp kamera, mp3 kalitesi ve Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI yazılım ,ARM 11 369 MHz islemci.
- ozellikleri gps yok fm verici yok kamera 2mp.
n82: Wlan , gps , 5mp xeon flasa sahip kamera , mp3 kalitesi bu cihazlar icinde en dusuk olani ama resim kalitesi sadece xeon flash kaynakli olarak gece cekimlerinde ve flash kullanilan cekimlerde iyi , Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 yazilim ,Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator islemci ,
-ozellikleri fm verici yok mp3 kalitesi digerlerine gore dusuk cift islemci olmasina karsin n79 ile kafa kafaya gidiyor cunku islemci modeli eski ve tusları kucuk
n95: Wlan , gps, 2.6" ekran ama cozunurluk 240*320 yine , 5mp kamera, Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 , islemcisi n82 ile ayni fakat cihaz rami yuksek 64 mb oldugundan daha rahat islem yapiyor, mp3 kalitesi iyi
-ozellikleri fm verici yok eski model bir cihaz islemcisi eski ama n82 ye gore daha hızlı sayılır ama tatmin edici degil, batarya suresi en kısa olan cihazlardan birisi
akla gelebilecek n serisi ozellikleri icerisinde uygunlugu kadar tatmin edici olarak aciklama yapmaya calistim ama yinede aklina soru isareti takilan arkadaslar pm ile cekinmeden her turlu soruyu sorabilirler.
-
N79 kullanıyorum,ölü pixsel olayı denilen bişe yaşamıştım ve telefon da yeniydi ekran da ki renkler birbirine giriyodu bi tuşa bastığın da,neye uğradığımı şaşırmıştım.mesajları da yavaş yazıyodu sonra servise gitti geldi düzeldi ama bugün bir daha yolladım tuşu kırıldı diye.quote:
Orijinalden alıntı: s_s64
Nokia serisinin tamamini kullanmis bir kullanici olarak ufak aciklamalar yaparak
n79: Wlan , gps, fm verici, 5mp tessar 2,8/5,4 mercege sahip kamera, extra uzun batarya, mp3 kalitesi ve Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI yazılım , ARM 11 369 MHz islemci
- ozellikleri bazi arkadaslar ekranin kucuk oldugunu belirtmis n82 n81 ile ayni olcude ekrana sahip ama goruntu boyutu cozunurlugu artirmak icin kucuk tutulmus. yani tum cihazlarda 240*320lik ekran var ve hepsi 2.4" buyuklugunde.
n81: Wlan , 2mp kamera, mp3 kalitesi ve Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI yazılım ,ARM 11 369 MHz islemci.
n82: Wlan , gps , 5mp xeon flasa sahip kamera , mp3 kalitesi bu cihazlar icinde en dusuk olani ama resim kalitesi sadece xeon flash kaynakli olarak gece cekimlerinde ve flash kullanilan cekimlerde iyi , Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 yazilim ,Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator islemci ,
-ozellikleri fm verici yok mp3 kalitesi digerlerine gore dusuk cift islemci olmasina karsin n79 ile kafa kafaya gidiyor cunku islemci modeli eski ve tusları kucuk
n95: Wlan , gps, 2.6" ekran ama cozunurluk 240*320 yine , 5mp kamera, Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 , islemcisi n82 ile ayni fakat cihaz rami yuksek 64 mb oldugundan daha rahat islem yapiyor, mp3 kalitesi iyi
-ozellikleri fm verici yok eski model bir cihaz islemcisi eski ama n82 ye gore daha hızlı sayılır ama tatmin edici degil, batarya suresi en kısa olan cihazlardan birisi
akla gelebilecek n serisi ozellikleri icerisinde uygunlugu kadar tatmin edici olarak aciklama yapmaya calistim ama yinede aklina soru isareti takilan arkadaslar pm ile cekinmeden her turlu soruyu sorabilirler.
Alıntıları Göster
Bence bütçen de varsa daha üstün ve güzel modellere bak derim.
-
Alternatifler içinde en mantıklısı N82'dir, 1,5 yıldır kullanıyorum batarya sorunu hariç herhangi bir arıza çıkarmdı.quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Cooper
N79 kullanıyorum,ölü pixsel olayı denilen bişe yaşamıştım ve telefon da yeniydi ekran da ki renkler birbirine giriyodu bi tuşa bastığın da,neye uğradığımı şaşırmıştım.mesajları da yavaş yazıyodu sonra servise gitti geldi düzeldi ama bugün bir daha yolladım tuşu kırıldı diye.
Bence bütçen de varsa daha üstün ve güzel modellere bak derim.
Alıntıları Göster
-
n81 ile n95 artık eskidi.N82 ile n79 zaten aynı özelliklere sahip.Benim tercihim xenon flashından dolayı N82 olurquote:
Orijinalden alıntı: Master KENOBI
Alternatifler içinde en mantıklısı N82'dir, 1,5 yıldır kullanıyorum batarya sorunu hariç herhangi bir arıza çıkarmdı.
Alıntıları Göster -
quote:
Nokia serisinin tamamini kullanmis bir kullanici olarak ufak aciklamalar yaparak
Yazdıklarınızın bir kısmının doğru olup bir kısmının saçmalık olduğunu belirteyim. Ilk saçmalıktan başlayayım.
1. N82 N79'dan daha hızlıdır kafa kafaya değildir. Hatta multitasking sırasında N79 N82'ye oranla belirgin bir biçimde yavaş kalıyor. Tepki süreleri arasında bariz bir fark oluyor. Ayrıca N82'nin menü geçişleri N79'dan daha hızlıdır. Çünkü donanımsal hızlandırma kullanır.
2. N82 N95'ten daha hızlı çalışır. RAM'i daha yüksek demişsiniz gerçekten bunlar hakkında bilginiz var mı? N95'te 64 MB RAM var N82'de ise 128 MB RAM bulunmakta. Ayrıca N95'te 30 MB serbest RAM varken N82'de 90 MB serbest RAM vardır. N95'in açmaya tenezzül bile etmediği oyunları N82 açarken bana mısın demiyor. N95'in RAM'i daha kısıtlı olduğu için multitasking yaptığınızda N82'ye göre daha yavaş kalacaktır. Işlemci performansı olarak bu cihazların hiçbiri N82'yi geçemez.
-
N82 yi gecemez ? ozaman size gore n82 kral demekki.. ne diyeyim kisiden kisiye degisir saygı duyarim goruslerinize.quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jinglesquote:
Yazdıklarınızın bir kısmının doğru olup bir kısmının saçmalık olduğunu belirteyim. Ilk saçmalıktan başlayayım.
1. N82 N79'dan daha hızlıdır kafa kafaya değildir. Hatta multitasking sırasında N79 N82'ye oranla belirgin bir biçimde yavaş kalıyor. Tepki süreleri arasında bariz bir fark oluyor. Ayrıca N82'nin menü geçişleri N79'dan daha hızlıdır. Çünkü donanımsal hızlandırma kullanır.
2. N82 N95'ten daha hızlı çalışır. RAM'i daha yüksek demişsiniz gerçekten bunlar hakkında bilginiz var mı? N95'te 64 MB RAM var N82'de ise 128 MB RAM bulunmakta. Ayrıca N95'te 30 MB serbest RAM varken N82'de 90 MB serbest RAM vardır. N95'in açmaya tenezzül bile etmediği oyunları N82 açarken bana mısın demiyor. N95'in RAM'i daha kısıtlı olduğu için multitasking yaptığınızda N82'ye göre daha yavaş kalacaktır. Işlemci performansı olarak bu cihazların hiçbiri N82'yi geçemez.
Alıntıları Göster
ayrica ufakta bir belirtme yapayim demissinizya islemcisi daha hizli diye ozaman diyorum gidin islemci bellekleri ile veri yollarini bi arastirin bakalim ne sonuca varacaksiniz..
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- spot telefon ne demek
- asker telefonu internetli
- pwm dimming nedir
- samsung türkiye garantili ne demek
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X