Arkadaşlar bende N8 var gayet memnunum fakat soyle bir sorunum var. Telefonun içine ovi kullanmadan direk USB bağlantısıyla music klasörüne müzikleri attım. Sonra bir kaçının album adında Türkçe karakter oldugu için silip hepsini düzelteyim dedim. Telefondan müzik albümünün üstüne geldim ''delete''i seçtim. Silme işlemi başladı. Sonra album artwork'un kaldığını gördüm. İçine tıklayınca boş müzik listesi açılıyo. Sora USB yi taktım bilgisayarda boş klasör olarak gözüküyodu ordanda sildim ama malesef bütün album artworkler duruyor telefonda ve çok sinir bozucu bi durum. Ondan sonra ovi ye koyayım ordan senkronize ederim dedim. Daha da kötü bi durum oldu ovi ye koyduğum müzikleri de silemiyorum. Hem telefondan hem bilgisayardaki ovi den müzikleri silmek istiyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa veya başına daha önce aynı durum gelmiş olan arkadaşlar varsa yardım edin... Şimdiden teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme