Şimdi Ara

N8 Turuncu Fan Clup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N8 için bir bu eksikti.

İlk üyede ben olayım.

Varmı başka turuncu almış olan.

ÜYELER

1-) FADNUR

2-) JoKeR

3-) Master_Evil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FADNUR -- 8 Ocak 2011; 21:12:48 >

• Benide ekleyin...
  • N8 cileri bölmeyin renk renk. Bölünmeye karşıyız
  • hangi rengi sorunlu acama 5800 gibi olmasin sonra
  • Gri olanların fotoğraf çekimlerinde renklerde solukluk, siyahlarda parlama oluyormuş.

Turuncu olanların da bu sorun yok.
  • ekle beni de
    sorum olacak turuncu en son gelen renk ilk parti arızaları giderilmiş midir turuncularda?
  • Sayın Master-Evil

İşin şakası bir yana, ikinci parti olduğunu düşündüğümden birazda, turuncu almıştım.
    Yaklaşık 10 gündür herhangi bir problem yaşamadım.
    Problem olarak söyleyebileceğim tek husus, dokunmatik daha hızlı olmalı tepkimeleri daha seri olmalıydı.
    Bunun dışında forumda belirtilen sorunlarla karşılaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ilk partiden alanlardayım ama herhangi bir kronik sorun görmedim?
  • Turuncu renk almış olan yokmu başka arkadaşlar.
  • arkadaşlar turuncu n8 nezaman geldi ve nerelerde var?
  • Yılbaşı gibi gelmişti. Şu an Nokia shoplara sormak lazım.
  • İnternette mevcut mu turuncu?
  • N8 de sorun var diye herkes bangır bangır bağırırken, bu aleti internetten almak ne kadar mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FADNUR

N8 de sorun var diye herkes bangır bangır bağırırken, bu aleti internetten almak ne kadar mantıklı?

Sorunlu cihazı elden alırken sorununu nasıl fark edeceğiz ki? Üzerinde sorunlu diye damga yok sonuçta denemeden algılamak güç. Denedikten sonra şansına kalmış.
  • Tabiki farkedemeyiz de , en azından sorunlu çıkarsa hesap soracağımız bir yer var deriz.

Telefon x bi yerden alındı. Açıldı kapatıldı, ne bilim bişiler yapıldı. Hemen sorun verirse anında değişim de mümkün. Bu anlamda söylemiştim. Netten alınmaz anlamında değil.
  • turuncu kullananlar memnunmu. nokia shopta inceledim ve çok özel bi renk bence. izmirde herangi bi operatörden kontratlı olarak almak istiyorum gören bilen olursa haber verirse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.