Şimdi Ara

N8 WLAN PROBLEMİ (İLGİNÇ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar . 3 gün önce N8 aldım. Cihazda hiçbir problem yok donma resetleme v.s. . Fakat wlan kullanıp (opera mobil, youtube gibi) wlan ı kapat dediğimde 1-2 sn geçmeden tekrar wlan aktif oluyor. Cihazı kapatıp açınca wlan kapanıyor sadece.Cihazda e-mail hesabı kurulu değil. Wlan tarama asla seçili. Hard ve soft format attım aynı şekilde devam ediyor. Bu konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Kimsenin bir fikri yokmu
  • Hayırlı olsun.

Öncelikle mail kurulu olmasa da internet bağlantısı isteyebileceği bir uygulama veya oyun da buna neden olabilir. Onlar da yoksa;

"Ayarlar>wlan'a geç>elle" seçili olmalı. Bunun altındaki "ana şebekede ve dolaşımda veri kullan" da otomatik veya her zaman sor seçili olmalı.
  • Kurulu opera ve youtube var başka hiç bir şey yok. Dediğin ayarlar bende de öyle zaten. Sorun kendi kendine wlan açması değil zaten. Wlan a bağlanınca bir daha çıkamıyorum.
  • ana ekranda seçenekler > çevriımdışı mdd. yap. bazı widgetlar online update gerektiriyor, o yüzden sen bağlantıyı kessen bile onlar otomatik olarak update olmak için bağlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

ana ekranda seçenekler > çevriımdışı mdd. yap. bazı widgetlar online update gerektiriyor, o yüzden sen bağlantıyı kessen bile onlar otomatik olarak update olmak için bağlanabilir.

Bunuda yaptım ki yapınca bir şey değişmiyor. Sağolun yinede.
  • Hala devam ediyor problem. Oofff of.
  • Arkadaşlar bu sadece bende mi var.
  • Bir de n8 ana başlığına yazarsan büyük ihtimalle çözüm bulunur.
  • gecmiş olsun..
    subat gibi aldigim n8 i bu sorunlar yuzunden sattim,bıkrıtdı n8 !
    wlan sorunu ve bircok sorun n8 basliği altinda destek bulabilirsin, ve göreceksinki orda sadece herkes sorunlardan
    bahsedip duruyor.. bendede wlan bağlanamadi sorunu vardi...
  • Kurulu mail hesabınız varmı?Mail hesabınızda ayarlama yapmazsanız devamlı bağlantı yapmaya çalışır.
    Ayrıca ayarları Wlan'a geç El ile veya Yalnızca Bilinen Wlan'lar /alttaki 2 sırayıda Herzaman Sor şeklinde yapmalısınız.
  • Bunların hepsini yaptım. Mail hesabım da yok. İşin garibi problem sadece wlan da değil. Vodafone internetle bağlanıncada sürekli bağlı kalıyor. kapatıyorsunuz 1 sn sonra tekrar bağlanıyor.
  • *#7780# yaparak telefonu fabrika ayarlarına geri getirin belki düzelir merak etmeyin hafızadaki hiç bir şey silinmez yalnızca telefon ilk aldığınızdaki ayarlara döner.
  • Yazılımınız güncel mi ?
  • Nokia N8 Wlan Sorunu:
    Arkadaşlar Merhaba,
    Nokai N8 aldım ve evdeki kablosuz ağıma bağlanamadım. Evdeki diğer telefonlarımla Nokai c5-03 ve N95 ile sorunsuz bağlanıyorum.
    N8 de kablosuz ağı görüyor şifre soruyor şifreyi yazıyorum bağlan diyorum ancak bağlantı yapamıyor.
    Evdeki kablosuz ağ modem zoom x6(5590).
    forumlarda araştırdım ancak cevap bulamadı.
    not:
    N8 telefonumda Menü/Ayarlar/Bağlantı/Ayarlar kısmında kullanım klavuzunda ki gibi ayarladım.
    N8'nin mac adresini modem tanıtın gibi cevaplar buldum anladığım kadar ile yaptım ama yine olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.