Arkadaşlar . 3 gün önce N8 aldım. Cihazda hiçbir problem yok donma resetleme v.s. . Fakat wlan kullanıp (opera mobil, youtube gibi) wlan ı kapat dediğimde 1-2 sn geçmeden tekrar wlan aktif oluyor. Cihazı kapatıp açınca wlan kapanıyor sadece.Cihazda e-mail hesabı kurulu değil. Wlan tarama asla seçili. Hard ve soft format attım aynı şekilde devam ediyor. Bu konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Kimsenin bir fikri yokmu
Hayırlı olsun.
Öncelikle mail kurulu olmasa da internet bağlantısı isteyebileceği bir uygulama veya oyun da buna neden olabilir. Onlar da yoksa;
"Ayarlar>wlan'a geç>elle" seçili olmalı. Bunun altındaki "ana şebekede ve dolaşımda veri kullan" da otomatik veya her zaman sor seçili olmalı.
Kurulu opera ve youtube var başka hiç bir şey yok. Dediğin ayarlar bende de öyle zaten. Sorun kendi kendine wlan açması değil zaten. Wlan a bağlanınca bir daha çıkamıyorum.
ana ekranda seçenekler > çevriımdışı mdd. yap. bazı widgetlar online update gerektiriyor, o yüzden sen bağlantıyı kessen bile onlar otomatik olarak update olmak için bağlanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Miasmus
ana ekranda seçenekler > çevriımdışı mdd. yap. bazı widgetlar online update gerektiriyor, o yüzden sen bağlantıyı kessen bile onlar otomatik olarak update olmak için bağlanabilir.
Bunuda yaptım ki yapınca bir şey değişmiyor. Sağolun yinede.
Hala devam ediyor problem. Oofff of.
Arkadaşlar bu sadece bende mi var.
Bir de n8 ana başlığına yazarsan büyük ihtimalle çözüm bulunur.
gecmiş olsun.. subat gibi aldigim n8 i bu sorunlar yuzunden sattim,bıkrıtdı n8 ! wlan sorunu ve bircok sorun n8 basliği altinda destek bulabilirsin, ve göreceksinki orda sadece herkes sorunlardan bahsedip duruyor.. bendede wlan bağlanamadi sorunu vardi...
Kurulu mail hesabınız varmı?Mail hesabınızda ayarlama yapmazsanız devamlı bağlantı yapmaya çalışır. Ayrıca ayarları Wlan'a geç El ile veya Yalnızca Bilinen Wlan'lar /alttaki 2 sırayıda Herzaman Sor şeklinde yapmalısınız.
Bunların hepsini yaptım. Mail hesabım da yok. İşin garibi problem sadece wlan da değil. Vodafone internetle bağlanıncada sürekli bağlı kalıyor. kapatıyorsunuz 1 sn sonra tekrar bağlanıyor.
*#7780# yaparak telefonu fabrika ayarlarına geri getirin belki düzelir merak etmeyin hafızadaki hiç bir şey silinmez yalnızca telefon ilk aldığınızdaki ayarlara döner.
Yazılımınız güncel mi ?
Nokia N8 Wlan Sorunu: Arkadaşlar Merhaba, Nokai N8 aldım ve evdeki kablosuz ağıma bağlanamadım. Evdeki diğer telefonlarımla Nokai c5-03 ve N95 ile sorunsuz bağlanıyorum. N8 de kablosuz ağı görüyor şifre soruyor şifreyi yazıyorum bağlan diyorum ancak bağlantı yapamıyor. Evdeki kablosuz ağ modem zoom x6(5590). forumlarda araştırdım ancak cevap bulamadı. not: N8 telefonumda Menü/Ayarlar/Bağlantı/Ayarlar kısmında kullanım klavuzunda ki gibi ayarladım. N8'nin mac adresini modem tanıtın gibi cevaplar buldum anladığım kadar ile yaptım ama yine olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme