Selam Arkadaşlar; Sonunda Nokia N80 model telefonu aldım.İlk sorduğumda fiyatı 1.750 ytl idi,bugün ise 1.450 ytl peşin paraya aldım.Muhakkakki ileriki günlerde fiyatı dahada düşecek ama o kadar sabredemedim.Eski telefonum 6600 dı ve her yönüyle tam bir ustası olmuştum.( tema yapmaktan tut ,format atmaya,sis dosyası yapmaya kadar)Şimdi hep beraber bu başlık altında n80 ait her bilgiyi paylaşalım ve birbirimize yardımcı olalım.Olur mu? Buna benzer açılmış konular var ama epeyce dolmuşlar.....N80 hakkında yorum ve bilgilerinizi bekliyor
Not:Her kesin zevki farklıdır.kimi kapaklı tel sever kimi sürgülü,kimi foto kalitesine önem verir kimi şık ve küçüklüğüne...o yüzden telefon kıyaslama dan ziyade onları en verimli şekilde kullanmak için bilgilerimizi paylaşalım..Tüm subaylara duyurulur....
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KULLAN
V 3.0617.0.6 03-05-2006 Nokia N80 (02) bendeki telin versiyonu bu ve Nokia Kom A.Ş. Garantisi var.Umarım buraya kadar eksik yada yanlış birşey yoktur. Ek olarak 1 Gb Minisd card ve Sandisk 5 in 1 card reader/writer aldım ekipman tamam gibi.Artık bilgi paylaşımına başlıyabilirim.Bu arada çektiğim ilk fotolar bayağı kötüydü ama biraz kurcalayıp gerekli ayarları yapınca çok net iyi resimler aldım.Demekki telin Foto çekmesi Kötü değil sadece ayarlarını bilmek gerekiyor.İlk kötü izlenimim Hafıza kartı yuva kapakcığında.Pek sağlam değil gibi....
quote:
Orjinalden alıntı: sarsist
V 3.0617.0.6 03-05-2006 Nokia N80 (02) bendeki telin versiyonu bu ve Nokia Kom A.Ş. Garantisi var.Umarım buraya kadar eksik yada yanlış birşey yoktur. Ek olarak 1 Gb Minisd card ve Sandisk 5 in 1 card reader/writer aldım ekipman tamam gibi.Artık bilgi paylaşımına başlıyabilirim.Bu arada çektiğim ilk fotolar bayağı kötüydü ama biraz kurcalayıp gerekli ayarları yapınca çok net iyi resimler aldım.Demekki telin Foto çekmesi Kötü değil sadece ayarlarını bilmek gerekiyor.İlk kötü izlenimim Hafıza kartı yuva kapakcığında.Pek sağlam değil gibi....
ARKADAŞIM FOTO KONUSUNDA NEKADAR AYAR YAPARSAN YAP KENDİ SINIFININ GERİSİNDE
bu foruma resim ve program ekliyeceğim ( n serileri için) fakat forumun kendine özgü bir upload sistemi yok.Bu konuda detaylı yardımınıza ihtiyacım var.Ekliyeceğim program yada temalar önizlemeli olacak....Rapid i tavsiye etmeyin uzun ömürlü olmuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KULLAN
+1
istersen başlığı değiştir ya da N80 ana topiğine yaz...
hayırlı olsun arkadaşım da ben bu telefona bir türlü alışamadım alacaktım vazgeçtim tuşları bi garip bunun ya çok ta kalın
N80in ana topicten devam etsek?
bende henüz alışamadım ama hoşuma gidiyor yinede ; n80 ana topiği de çok dolu zor olmuyormu konu aramak ve benim amacım burada sadece program ,tema ve resim olsun başka şey olmasın teldir kaçadır hangisidir bu tür muhabbetler olmasın zaten bu foruma dosya eklemeyi bulamadım diğer forumlarda kendi dosya ekleme sistemleri var bu forum rapidin umuduna kalmış . rapidle eklenmiş bi sürü dosya var ama şimdi ölmüşler açılmıyorlar Duyurulur
imzamıda silmişler ne uğraşacam imza falan yok bu forumun hakkı %22 falan neyse arkadaşlar kimse sadece symbian 9,1 ve s60 ( diğer modeller için) ile alakalı türkçeleştirilmiş program istemiyormu .?????????
arkadasim hayirli olsun gule gule kullanda cok pahali almissin ingilterede bu telin sifirini 200 pound vede tum hatlara acik satiyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ax
arkadasim hayirli olsun gule gule kullanda cok pahali almissin ingilterede bu telin sifirini 200 pound vede tum hatlara acik satiyorlar.
almak için taaaaaaaa ingiltereye gidip gelmek aynı paraya gelmezmi yawww?
Mesela N90 da beyaz dengesini güneşli olarak ayarlasam bile güneşli havalarda ten rengini mutlaka sarı gösteriyor. Güneş tepede değilde sanki batıyormuş gibi...
sarsist kardes öncelikle telefonun için hayırlı olsun çok güzel bir telefon ayrıca çektiğin fotoları bu topiğe ekleyebilirmisin acaba