Şimdi Ara

n80 mi ? w900 mü sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • W900 review lerine baktım gayet kaliteli ve şık ir ürün bence W900 düşün dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

sadece mp bi şey ifade etmez, bunun lensi var, program var, ve mühendisliği var...mplere bakark iyi kötü yoruu yaparsanız yanılırsınız...poster ypmadıkça çektiğininz resmi bu mpller sizi bağlamaz sonuçta kağıda bastırsanız stadart 10*15e bastırıcaksınız ki 1mp bile işinizi görür yeter ki kaliteli makina olsun

+1

megapıksel hersey demek degıl..dıger faktorlerde cok onemlı ve ben nokıanın bu konuda cok basarısız oldugunu dusunuyorum..sony zaten camerada uzman..

nasıl nokıa 1.3 pıksellerle sony s700 1.3 arasında barız fark varsa n90 la k750 arasında resım de kalıte farkı varsa bence nokıa bu 3mp yı bır programla resım buyutme olarak yapmıstır...nokıa 3mp sıne guvenılmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 23 Kasım 2005, 11:42:58 >

• w900'ün özellikleri daha bi cezbedici.. ses kalitesi olsun,ekran kalitesi olsun gerçekten güzel bir alet..bence w900.. FOREVER W900
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

quote:

sadece mp bi şey ifade etmez, bunun lensi var, program var, ve mühendisliği var...mplere bakark iyi kötü yoruu yaparsanız yanılırsınız...poster ypmadıkça çektiğininz resmi bu mpller sizi bağlamaz sonuçta kağıda bastırsanız stadart 10*15e bastırıcaksınız ki 1mp bile işinizi görür yeter ki kaliteli makina olsun

+1

megapıksel hersey demek degıl..dıger faktorlerde cok onemlı ve ben nokıanın bu konuda cok basarısız oldugunu dusunuyorum..sony zaten camerada uzman..

nasıl nokıa 1.3 pıksellerle sony s700 1.3 arasında barız fark varsa n90 la k750 arasında resım de kalıte farkı varsa bence nokıa bu 3mp yı bır programla resım buyutme olarak yapmıstır...nokıa 3mp sıne guvenılmez..

ya zaten autofocus önemsiz-ses idare eder-symbian var deyip n80 almaya karar vemek oldukça ilginç bir yaklaşım
    bu şartlarda gidip 6681 alsalar oda yeter n80 alacaklara

• quote:

+31

Neyse tamamen katılıyorum.

K750'de 2 mp ama hep 640x480'de çekiyorum.benim için mp'nin önemi 0

• depenrol kardeş w900i al bende öle yapcam w900i hakkında herşey ve k750i ve w800i kardeşliği(sf 90-101) altındaki topiclerde incelemeleride var kararını verirsin sonra
  • n 80 cok hosuma gıttı acıkcası
  • n80 nin ekranı çok dehşet ..
    352 x 416 pixels
    şekli daha güzel gibi. w900 açılınca çok büyük oluyor yaw
  • yok be dozdoz o kadar güzel değil walkman özelliği yok eğer sende benim gibi müzik yapıp dinliyosan ve müzik hayatında büyük yer kaplıyorsa ya w800i ya da w900i(benim seçimim w900i)
    bide nokia sıktı ya n80 in kasasının modeli 4 telefondada aynı sadece bi iki dokunup millete yeni telefon diye yutturuyorlar herkeste vaş baboğ diyo paraları veriyo ama sony ericsson hiç ölemi sadece k750i ve w800i nin kasa aynı tasarım bakımından çünkü k750i nin kasası çok hoştu
    onun için bence W900i
  • quote:

Orjinalden alıntı: operator40

n80 nin ekranı çok dehşet ..
    352 x 416 pixels
    şekli daha güzel gibi. w900 açılınca çok büyük oluyor yaw

buyuk ve kaba bence cok cırkın bı telefon w900
  • N80
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

yok be dozdoz o kadar güzel değil walkman özelliği yok eğer sende benim gibi müzik yapıp dinliyosan ve müzik hayatında büyük yer kaplıyorsa ya w800i ya da w900i(benim seçimim w900i)
    bide nokia sıktı ya n80 in kasasının modeli 4 telefondada aynı sadece bi iki dokunup millete yeni telefon diye yutturuyorlar herkeste vaş baboğ diyo paraları veriyo ama sony ericsson hiç ölemi sadece k750i ve w800i nin kasa aynı tasarım bakımından çünkü k750i nin kasası çok hoştu
    onun için bence W900i

tabıkı kulanım yonlerı farklı oldgnda kısıden ksıye degsıo yanı bı telefondan ne kadar muzık den faydalanbılcegne baglı ben cok yararlı oldgna ınanmıorm mp3 plyer varken telde dınlemem ben muzık mesela ...

ama ben n80nın hem gornus hem ozelıklerını cok begendım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

yok be dozdoz o kadar güzel değil walkman özelliği yok eğer sende benim gibi müzik yapıp dinliyosan ve müzik hayatında büyük yer kaplıyorsa ya w800i ya da w900i(benim seçimim w900i)
    onun için bence W900i

tabıkı kulanım yonlerı farklı oldgnda kısıden ksıye degsıo yanı bı telefondan ne kadar muzık den faydalanbılcegne baglı ben cok yararlı oldgna ınanmıorm mp3 plyer varken telde dınlemem ben muzık mesela ...

ama ben n80nın hem gornus hem ozelıklerını cok begendım ..

BENCE SÜPER

• 123 nolu tuştakımlarının kullanımının zor olduğunu,zira üst kapağa (kayar kapağa) çok yakın
    olduğu için tuşlara basmanın zor olduğunu okumuştum biryerde.
  • Karşılaştırmak bile gereksiz. Tabi ki N80. Bence SE'nin W serisi tam bir fiyasko. Ama P990'a laf söylemem.
  • n80......................95x50x26
    w900...................109x49x24

telfon çeşitli şekillerde açılabiliyor
    fiyasko n serisi zaten n92 hariç
    2 misli fiyata k750iden farkı symbian+video sadece
    fotolarda sınıfta kaldı zaten
    pil ömrü...............200-4 nserisi
    k750i.....................400-9
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.