bu telefonlardan birini alıcam 2. el olarak yanlarına alıcagım fiyatları da yazıcam. buna istinaden bana bi yardım edin benim için en mühim konu multimedya. yani telefon beni eylendirsin istiyorum. yalnız yolculuk yapan bi insanım. 2. can alıcı nokta ise sıklık. telefon kendini belli etsin biraz o kadar para veriyoruz ama 3.5 mm giriş önemli benim için bunu es gecmeyelim lütfen... bunlara istinaden bana önerebiliceginiz baska bi model varsa lütfen yazın. ilginize tesekkürler...
n81(230 lira): içlerinde aslında en cok begendigim telefon f/p olarak da cok uygun aslında. sürgülü, wifi li, ngage oyunlarını oymadaki kolaylıgı sebebiyle beni cezbeden bi telefon. ancak kamerası o kadar berbat ki beni tek geren noktası burası..
n78(300-350 lira): tüm özelliklere sahip ve n81den sonra tasarımını en cok begendigim telefon. ancak bar tipi olması canımı sıkıyo
5800(350-400 lira): yine tüm özelliklere sahip( gerci anladıgım kadarıyla gps degilde a-gps barındırıyo) güzel bi telefon. bu telefonun beni cezbeden kısmı büyük ekranı. fakat dokunmatigi hakkındaki sikayetler korkutuyo...
e63(350-400 lira): digerlerine nazaran daha farklı olmasına karsın internet içinde ev verimlisi sanırım. q klaeyesi cezbetti onun da
n82 alabilirsin hocam kendini belli eden güzel telefonlardan biri ama bunlar arasinda belli etmesini istedigin telefon e63 olucaktir
kesinlikle ikinci elde mekanizmali cihaz alma bar tipi olsun boylece arizalanma ihtimali cok yuksek olan acilir kapaniz zimbirtilardan kurtulmus olursun. istedigin fiyat araliginda sifir veya az kullanilmis cok guzel htcler var. htcde seni uzecek tek ozellik 3.5luk giris bulamayacaksin. ancak win6.1 yuklu olacagindan envayi cesit multimedya uygulama ve oyun seni bekliyor. ayrica wi fi, 3g gps gprs mobile office push mail fiyatlarda makul. daha ne diyeyim
saygilar...
5800 yada E63 ikisinden birini alırdım.
pda konusunda haklısın aslında cok güzel cihazlar o fiyat aralıgında... aklımda p535 var birde ama nokia biraz daha agır basıyo. kullanım hızı olarak pdalar biraz geri kalıyo.. nolursa olsun normal telefon gibi kullanamıyoruz bu mereti
valla iyi dusun tasin sahibindende dolasiyordum touche viva sifir bi tane 375 gidiyor bence kacirma, kiyas kabul etmez ozellik konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme