Merhaba arkadaşlar bende teknosa dan aldığım yaklaşık 1 aylık gri n82 var. bugün bilgisayarımdaki internetten telefonumda faydalansın istedim bilgisayardan wifi yi ayarladım telefon bilgisayara bağlandı ama internet sitesine gireceği sırada ekran önce kapanıyo sonra beyaz-mavi nokia yazısı ekranı geliyo tel wifi ile bağlantıyı kesiyo 30-40sn içinde normalleşiyor ama bir türlü benim bilgisayardan gelen wifi den int e bağlanamıyor. Daha önce telefonumla int e ve wifi ye bağlandım sorun yoktu. Telefonumda daha hiç program kurmadım bile denebilir, ama güncelleştirme vb. birşeylerde yapmadım. Bide telefon elimdeyken ekranın kapanıp beyaz nokia ekranının gelme hadisesi birkaç defa rast gelmişti ama önemsememiştim, öyle kendi kendine bi şeyler oluyodur heralde diye düşünmüştüm:S acaba ne yapmalıyım fikri olan var mı?? foruma baktım buna benzer bir problemden hiç bahsedilmemiş, panik oldum doğrusu..:(
Cihazınızın yazılım sürümü nedir (*#0000#)?
v10 veya v11 ise v20 veya v31'e güncellemeyi denemelisiniz.
sıze tavsıyem hemen versıyon guncelleyıp telefona hard format atmak bu kesın cozumdur duzelecektır... ama duzelmezse servıse vermenız gerekır...
sürüm v10. tavsiyeler için çok teşekkürler deniyeceğim inşlh sorun hallolur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme