Şimdi Ara

N90 MI? W800 MÜ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Gargi®

Hayırlı olsun PHI314

quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

çok saçma bir soru....N90'la k750i ve n91 ile w800i karşılaştırılmalıdır....

haklısın
    aynı klasmanlara göre ayrılmalı karşılaştırılacak telefonlar

bana göre derseniz
    n90
    ama şu anda w800 aldım
    yaklaşık 1 saat önce

Evet hayırlı olsun PHI314 dikkat etmemişim...

Nasıl güzel mi telefon memnun musun?

• w800 kesinlikle...
  • quote:

O sony hc39e'i sokakta, okulda, orda burda devamlı yanında taşıyabilecek misin?

adam gibi video çekimi ve editi istiyorsan taşıyacaksın. n90ın zavallı sayılabilecek bir videosu için açılınca 2 cep telefonu boyutuna gelen bir takoz kılıksız telefon taşımaya razısın ama? kaldı ki sonynin hc serisi oldukça küçüktür, kompakttır.

quote:

abi ya bu ne mantık o zmn bi 3310+sony digital makine 5.1 mp lik bi de wideo kamera al daha ii
    en ii si sen cep telefonu forum una gelme çünkü sen pek cep telefonu teknolojisine açık biri deilsn

dediğimi anlamamışsın. cep telefonu teknolojisi 'henüz' video kamerayı, fotoğraf makinesini, bilgisayar oyunlarını ve mp3 playerı ikame edebilecek bir cihaz keşfetmedi. benim teknolojiye ne kadar açık olduğumu sen yargılayamazsın. beni tanımıyorsun bile. fiyat performans oranı iyi olduğu için sx1 kullanıyorum ve teknolojiden oldukça haberdarım. sadece biraz daha üstün videosu olduğu için bir takoza milyarı aşkın para verilmez diyorum. umarım açık olmuştur.

• Radyosuz Titreşimsiz Neye Yarar ?? O Boyut O Takozluk Bir Onda Var Videosu İyimiş Hergün video çekiomsn??Kameralarda Aynı.Peki Değer Mi Bu Farka??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nothing_ -- 8 Ekim 2005, 18:08:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nothing_

Radyosuz Titreşimsiz Neye Yarar ?? O Boyut O Takozluk Bir Onda Var Videosu İyimiş Hergün video çekiomsn??Kameralarda Aynı.Peki Değer Mi Bu Farka??

Symbian'ı ve ekranını unutma
  • Ekran Güselde Ekrana Bakacan Diye Telefon İki Tane w800 oluyo..Symbianlı tel hiç kullanmadım valla yorum yapamıcam.Bazıları olmazsa olmaz diyo bazıları yavaşlatıo dio bilemiorum.
  • Tabiki W800. Neden mi? işte size neden;

1-Kamerası oyar geçer.Gerek gündüz gerekse gece çekimlerinde
    2-Mono sesiyle W800'ün yanına yaklaşamaz
    3-N90 Kapaklı (Bana göre büyük bir eksi)
    4-Eşek kadar
    5-N90'da symbian var (7610 kullandım symbianlı.Galeriye girince falan telefonu parçalayasım geliyodu.64 mb hafızanın 30 mb'ı dolu ve de telefon yarım saate anca bir dosya açıyor.Symbiana derim başka bişey demem)

N90 +'sı:
    Video kalitesi

Bir de buraya söyleyeyim, dün K750'me R1n035 adlı versiyonu yükledim.Video kalitesi inanılmaz.Karelenme hiç yok.Bir de 7610 hareket ettirince dondururdu.O da yok.Donma yok, karelenme yok.Bu arada N90'ın hızlı hareket ettirince donma yaptığını biliyorum.Yani bence artık K750 video da kesinlikle yarışır.Belki geçemez ama yarışır.

Telefonlar Video'yu kötü çekiyor diyen arkadaş bunları video kamerayla karşılaştırmasın.Video kameralar o noktaya kolay gelmedi.Telefonlarda yaklaşacaktır onlara.Zaten öyle olsa mp3+dijital+video alacağına herkes telefon alırdı.Ama K750 videosu bana yetiyor.Film çekimyorum

• n90
  • quote:

Ekran Güselde Ekrana Bakacan Diye Telefon İki Tane w800 oluyo..Symbianlı tel hiç kullanmadım valla yorum yapamıcam.Bazıları olmazsa olmaz diyo bazıları yavaşlatıo dio bilemiorum.

O yavaşlaması işlemciden kaynaklanıyo... 3650-6600'da yavaştı...

Ama şimdiki telefonlar özellikle 6630 220 Mhz işlemcisiyle çokkk hızlı...
  • N90 ın sadece adı varmış W800 al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn89

quote:

Ekran Güselde Ekrana Bakacan Diye Telefon İki Tane w800 oluyo..Symbianlı tel hiç kullanmadım valla yorum yapamıcam.Bazıları olmazsa olmaz diyo bazıları yavaşlatıo dio bilemiorum.

O yavaşlaması işlemciden kaynaklanıyo... 3650-6600'da yavaştı...

Ama şimdiki telefonlar özellikle 6630 220 Mhz işlemcisiyle çokkk hızlı...

Anladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

w800 deki ses sistemi hiçbi telefonda yok

P910i dış seste daha iyi ama sonuç olarak S.E
  • KAMERA KALİTESİ SES KALİTESİ DESTEKLENEN HAFIZA MİKTARI TİTREŞİMİ UFAK BOYUTLARIYLA WALKMAN YAZILIMI 30 SAAT MÜZİK ÇALMA ÖZELLİĞİYLE W800 AL DERİM

N90 KAPAKLI OLDUĞU HALDE TAKOZ GİBİ TİTREŞİM YOK KAMERASI VE SES KALİTESİ W800LE YARIŞAMAZ HAFIZA OLARAK GERİDE.SADECE VİDEO KALTESİ EDGE OLMASI ARTISI

ŞU LİNKE TIKLAYIN.N90 KAMERASI YÜÜZNDEN YÜKSEK FİYATTAN SATILIYOR VE BAKIN LİNKTE KAMERA KALİTESİ OLARAK W800, N90I EZMİŞ GEÇMİŞ
    http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_sonyericsson_w800-review-46.php

N90 MI?  W800 MÜ?

N90 MI?  W800 MÜ?

N90 MI?  W800 MÜ?

N90 MI?  W800 MÜ?

N90 MI?  W800 MÜ?

N90 MI?  W800 MÜ?

• w800
  • N90

• bencede w800, n90 hakkaten leş gibi telefon taşınmaz o beyaw ne öle takos kibi ama aslında w800 de de biraz sade bi görüntü ar zerafet yok yani eski model telefonlara bensiyo ne bilim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 10 Ekim 2005, 14:15:50 >
  • ben bugün ilk defa elimde inceledim n90ı...
    ben hayatımda bu kadar şekilsiz ve kaba telefon görmedim,
    video da video diodu arkadaşım,
    ben de bunu yanına alıcağına video kamerası al aynı şey dedim 1-2cm fark ediyooo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.