Şimdi Ara

N91 ÇIKTIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 790 euro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NEY OĞLUM TAKZ OLAN????
  • sitedeki fiyatları baz alırsak,
    Türkiye'de fiyatı yaklaşık 1300-1400 ytl olacak.

çünkü sitede
    n90 = 659$
    n91 = 800$
    yani aradaki oran 1,21.

Türkiye'de ise
    n90 = 1125ytl
    n91 = 1125 x 1,21 = 1360 ytl olacak.
  • çok pahalı ve tipsiz bi telefon ayrıca kaba ve ağır
  • Kaba olduğuna ben de katılıyorum, nerde W810'un zarif görüntüsü nerdeee bu telefonun kötü dizaynı...
  • Kardeşim sevineyimmi sevinmeyeyimmi bilmiyorum.Yani kesinlikle finlandiyada çıktımı?Kesinleştimi çıktığı.Eğerki çıkışı kesinleştiyse bu çok güzel bi haber olur benim için ve tüm n91 camiası için.Tabi türkiyedede çıkmasını dört gözle bekliyorum.Asıl bayramı o zaman yapıcaz.Cümbüş olacak.Yabancı reviewleri okumaktan ingilizcem gelişti yaw.Artık bi türk alıp incelesin şu n91i.N91 ile ilgili türkçe yorumlar okumak istiyorum artık.Umarım en kısa zamanda tüm dünyada ve tabiki TÜRKİYE'de satışa sunulur.Bunu dört gözle bekliyorum..Amcanın n91 i kullandığını yazmışsın.Biz n91 ciler olarak n91 ile ilgili dökümana ve bilgiye açız.Telefon ile ilgili fotoğraf veya video veya bilgi varmı elinde.Amcan telefonun video sunun ve fotoğrafının çok net olduğunu söylemiş.Acaba elinde n91 ile çekilmiş video veya fotoğraf varmı bunları bizimle paylaşabilirmi?Yinede bu n91 in çıkışı ile ilgili çok önemli bi haber.Çok saol kardeşim bu haberi verdiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 12 Nisan 2006; 17:23:43 >

• http://www.meogee.com/showthread.php?t=5460

N91 resimleri var bu adreste.
  • ya n91 zatn avrupa ulkelerınde coktan cıkmıstı cunku sean paul klıbınde kullandıgı telefon n91 klıpte cıkalı en az herhalde 1 hafta oldu yanı bu yenı bısey deılkı
  • ya cıktysa nie gsmarenada in store now bolumunde yok ben pek inanamıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

ya cıktysa nie gsmarenada in store now bolumunde yok ben pek inanamıorm

+1

bencede...
  • gsm'de kamera benim için olmazsa olmaz diyorsanız n91...Hayır bana kamera gerekli değil...Onsuzda idare ederim diyorsanız w950i.....Hem daha ince ve hafif hem de touchscreen...
  • Bakalım,Tr'ye ne zaman gelecek?!?..

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

gsm'de kamera benim için olmazsa olmaz diyorsanız n91...Hayır bana kamera gerekli değil...Onsuzda idare ederim diyorsanız w950i.....Hem daha ince ve hafif hem de touchscreen...

w950i'de wi-fi de yok sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Nisan 2006; 19:27:17 >
  • quote:

gsm'de kamera benim için olmazsa olmaz diyorsanız n91...Hayır bana kamera gerekli değil...Onsuzda idare ederim diyorsanız w950i.....Hem daha ince ve hafif hem de touchscreen...

N91 ÇIKTIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 790 euro

tipi pek hoşuma gitmedi yaw.
    bide niye hiç kamera koymamışlar anlamak mümkün değil.

• türkiyedede 1400-1500 lira arası olacak demekki fiyatı.beklendiği gibi.
  • Görüntüsü harbi çok kötü.Çok kaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Bakalım,Tr'ye ne zaman gelecek?!?..

quote:

w950i'de wi-fi de yok sanırım..

evet yok....Ama müzik için birebir...4gb flash disk...Kusursuz...+Bluetooth kulaklığı cabası...

• cok sevindim arkadaşlar yaa sonunda özlem bitiyor

bu arada crux kardeşimizin doğum günü kutlu olsun
  • Çok saol dostum bugünüde doğum günüm yaptınız ya helal olsun.Şu telefonu yaygın şekilde görmeden çıktığına inanamıyorum.Sonunda beklediğimiz gün yaklaştı dostum.Umarım en kısa zamanda bu telefonu türkiyede görürüz..
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

cok sevindim arkadaşlar yaa sonunda özlem bitiyor

bu arada crux kardeşimizin doğum günü kutlu olsun
  • Pahalı biraz.Daha düşük olmalıydı
  • falla onu sean poln clibinde gordum adam arabaya baglayip sekil yapiyodu bendede n70 war alali daha 2 hafta pismanlik ustune pismanlik yasiyorum falla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.