Şimdi Ara

N91 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maxicep.com da N91 2006 nın mart ayında çıkacak demişler. Böyle birşey var mı? Bileniniz var mı? Bir de N91 hakkındaki görüşlerimizi bu topic e yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloist -- 15 Ekim 2005, 15:37:56 >

• n91 seneye çıkacak doğrudur

tanıtıldıktan 1 yıl sonra falan yani.allah bu teli bekleyenlere sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

n91 seneye çıkacak doğrudur

tanıtıldıktan 1 yıl sonra falan yani.allah bu teli bekleyenlere sabır versin

Yaa abi walla öyle yaa iyice kafayı yedim artık yani. Bunu beklemesem ne alabilirim ki acaba yaa kafam iyice karıştı. gren adlı arkadaş w800 de 3.5mm kulaklık girişi var diyodu doğru mu bu peki?? Ben hiç bir yerde görmemedim de..
  • 3.5 mm jack girişi w800le birlikte verilen kulkalıkta var.

bence sabretmeye devam et sonra n91 çıktığında pişman olabilirsin
  • quote:

3.5 mm jack girişi w800le birlikte verilen kulkalıkta var.

bence sabretmeye devam et sonra n91 çıktığında pişman olabilirsin

Sen bile böyle söylüyorsan demek ki sabretmek lazım..
  • kesinlikle sabretmelisin

başka modeller önerirdim ama daha önce symbianlı nokıa kullandıysan yada kullanıyorsan önereceğim herhangi bir teli symbian olmadığı için aldığına pişman olabilirsin.

herne kadar nokıa sevmesemde n91 modeli hoş büyük gibi ama tasarımı güzel ve wi-fi var n91de beklemeye değer zaten 2006 da en gelişmiş ilk 10 telden biri olacağı kesin

s60a alışmış kişi s60 teli kullansın yoksa pişmanlıklar olabiliyor bunun örneğini çok gördüm ama pişman olmayanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 15 Ekim 2005, 23:50:11 >

• bu gidişle n91 çıkana kadar n92 çoktan piyasaya sürülmüş olacak...

ya arkadaşım bu tel hakkında çok topik açıldı...piyasaya bile ne nezaman çıkacağı belli olmayan bir tel. için yeterince konuşuldu....

NOKYA yada insanları bu kadar beklettiği için ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın symbian çok lazım bişe yaa.. Zaten o yüzden bekliyorum. Bir de bu telefon ilk çıktığında fiyatı acaip uçuk olursa boşuna beklemiş gibi olucam sanırım En iyisi ben kendime bir mp3 player alayım.. 1 sene sonra belki N91...
  • evet fiyatı yüksek olur tabi microdriveli başka tel olmazsa.eğer n91 gibi yüksek hafızalı başka modellerde olursa fiyatı biraz daha düşük olabilir.benim tahminim n91 1750 1800 gibi bir fiyattan çıkacak
  • quote:

evet fiyatı yüksek olur tabi microdriveli başka tel olmazsa.eğer n91 gibi yüksek hafızalı başka modellerde olursa fiyatı biraz daha düşük olabilir.benim tahminim n91 1750 1800 gibi bir fiyattan çıkacak

Oha bee hocam o para bi telefona verilir mi yaa ben de 1500 civarı olur diye tahmin ediyordum ama belki de sen haklısın.. O zaman ben N91 i direk listeden çıkarayım yaa başka telefonlara bakayım nedir bu fiyat, bu çıkmamazlık yaa.. walla yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloist -- 15 Ekim 2005, 18:45:11 >

• listenden çıkarma dicem ama beklerim çıktığında fiyatı yüksek olursa alamam diyorsun

iyice düşün kendin için olan en iyi kararı ver
  • quote:

listenden çıkarma dicem ama beklerim çıktığında fiyatı yüksek olursa alamam diyorsun

iyice düşün kendin için olan en iyi kararı ver

Yaa aslında 1.5 milyardan sonrasına pederi ikna etmem zor olacak ama mantıklı düşününce de o para verilmez diyorum yani.. Ahh be nokia dertli oldum walla yaa dertleşicek birini arıyorum resmen..
  • quote:

evet fiyatı yüksek olur tabi microdriveli başka tel olmazsa.eğer n91 gibi yüksek hafızalı başka modellerde olursa fiyatı biraz daha düşük olabilir.benim tahminim n91 1750 1800 gibi bir fiyattan çıkacak

teknode dogru soyluyor avrupada satis fiyati 800€ olacakmis oyle bir aciklama yaziyor butun web sayfalari ama benim dusuncem bu paraya deger tekbir makinada hersey mevcut

• 1500 den fazla olacaığını zannetmiyorum n90 carl lens fln die fiyat koyduklarını düşünürsek n91 onun seviyesinde olur ilk çıktığında 1600 fln olur 1 ay sonra 1250 lere iner
  • quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

1500 den fazla olacaığını zannetmiyorum n90 carl lens fln die fiyat koyduklarını düşünürsek n91 onun seviyesinde olur ilk çıktığında 1600 fln olur 1 ay sonra 1250 lere iner

Evet yaa haklısın. Hem de Avrupa'da N90 ın fiyatı 700€ muş ya şimdi burdan tr de 1.350 oluyor, N91 de Avrupa'da 800€ ymuş ya o da içler dışlar çarpımından 1500 civarı çıkıyor. Ayrıca 800€ ü YTL ye çevirip %20 vergi ekleyince de o civar birşey çıkıyor.. Sanırım N90 dan çok da pahalı olmaz bu alet..
  • Arkadaşın babası çin'e gidiyor bi de ordan sordurtacam telefonu.Aslında şuan n91 kullanan bazı kişiler var ama onlardaki prototip ve 600 sterline almışlar:)Bir rivayete görede bu kişiler kro karakterli olup sabahtan akşama kadar sırf ibrahim tatlıses dinliyorlarmış.Ve hatta telefonun 3.5 lik çıkışını mazda rx-8 marka araçlarının bose surround sistemlerine takıp ibrahim tatlıses dinlemeye yolculukta da devam ediyorlarmış.Neyse biz beklemeye devam edelim bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Arkadaşın babası çin'e gidiyor bi de ordan sordurtacam telefonu.Aslında şuan n91 kullanan bazı kişiler var ama onlardaki prototip ve 600 sterline almışlar:)Bir rivayete görede bu kişiler kro karakterli olup sabahtan akşama kadar sırf ibrahim tatlıses dinliyorlarmış.Ve hatta telefonun 3.5 lik çıkışını mazda rx-8 marka araçlarının bose surround sistemlerine takıp ibrahim tatlıses dinlemeye yolculukta da devam ediyorlarmış.Neyse biz beklemeye devam edelim bakalım...

O ne abi yaa? İbrahim tatlıses dinleyen adam N91 i bu zamanda nasıl bulmuş onu anlayamadım..

• off yaaa keşke gökten n91 yağsa ne güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.