Şimdi Ara

N91'i beklediğinize ve aldığınıza değdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de pek çok kişi gibi N91'i hasretle bekledim. Ne yazık ki bir mp3 player ve bir telefonu birlikte taşıma sıkıntısını gidermek için almayı düşündüğüm bu telefonu fiyatı nedeniyle bir türlü alamadım. Alanlara soruyorum, sizce gerçekten değdi mi bu kadar paraya, bu kadar beklemeye??? (müzik dinlemek amacıyla alanlar özellikle)

• bende w900 wardı sattm onu n91 aldım,n91 aldııma pişman oldum bence bu fiyatı pek haketmiyo
  • Bende n91'i dört gözle bekliyordum ama telefondaki vasat kamera ved e kötü çözünürlüklü ekran bu telefondan soğumama neden oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bende w900 wardı sattm onu n91 aldım,n91 aldııma pişman oldum bence bu fiyatı pek haketmiyo

bencede iki telide inceledim n91 in w900 den tek artısı bence wi-fi si olması diğer konularda w900i gayet iyi birde n91 müzik teli ama dış hoperlör baya sıradan kötü bile denilebilir w900i çok iyi dış hoperlörde ekran kalitesi özellikle 4800 ekran çipi olması çok iyi ,foto,video, uzun pil ömrü w900i
  • N91 WI-FI, malzeme kalitesi, 4 GB harddisc gibi konularda ön plana çıkıyor. Yalnız kötü ekran çözünürlüğü, vasat kamera, ağırlık, kullanışsız tuş takımı (özellikle mesaj yazanlar için) ve yavaşlık gibi dezavantajları da barındırıyor. Benim de tercihim W900i'den yana olurdu.
  • n91 aldım 1 yıl bekledim hemde...ama sabit sürücü kullanılamaz hatası veriyo şarkılar 2 gb yer kaplıyo 5 şarkı görünüyo nasıl bir iştir anlamadım...2 ay tık yoktu...şimdi 2. kez garantiye göstereceğim...bana bişeyi yok dediler nasıl bir telefondur bu ve nasıl bir servistir...sakın doğubanktan almayın arkadaslar...garantii bile olsa...efsiletişim lanet olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okapi81 -- 22 Eylül 2006; 11:57:55 >
  • Arkadaşlar eğer iyi bir kamera istiyorsanız N93 alın hafif bir telefon istiyorsanız motorola l7 alın mp3 player istiyorsanız N91 alın işçilik kalite ve hız konusunda sorunsuz. Bence önemli olan kullanabilmek telefonda software yada hardware olarak hiçbir problem yok ancak kullanım hatalarından dolayı böyle hatalar vermesi doğaldır.
    Ben aldım çok memnunum ses kalitesi neredeyse IPOD kadar iyi....
  • arkadaslar bnde n91 aldm cok beklemiştim fiyatının düşmesini su an daha cok yeni olmasına ragmen cok memnunum
    gercekten telefonu düşürünce bozuluyomu
    bide bi türlü kablosuz ağ ile internete baglanamadım ağı görüyo baglanıyor diyo ama bi türlü siteye girmiyo ayarlarda mı bi sorunum var acaba ??
  • Telefonun ıcınde sensorler var sarsıntıda hardısk ı duruduyor bırde hava cok sıcak oldugunda duruduruyor aynen sole bır yazı cıkıyor hava kosulları uygun olmadıgında sabıt surucu durduruldu uygulamalar kapatılıyor bence N91 su ana kadar cıkmıs en ıyı telefon ne kadar kotu dersen de kulaklıkları kulagına taktıgın zaman butun sıkıntın gıdıyor ayrıca onu tasına bılır bellek olarakta kullanabılıyorsun telefon cok ıyı gerısı senın hayal gucune kalmıs bence her zaman NOKİA
  • biraz iri yarı olmasına rağmen n91 eşsiz bir telefon.
  • benide tek soğutan yönü ekran çözünürlüğü oldu,320*240 olsa eşi benzeri olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bende w900 wardı sattm onu n91 aldım,n91 aldııma pişman oldum bence bu fiyatı pek haketmiyo

+1
  • n91 gelneden önce forumda herkes bekler oldu
    ama sonu gelmedi
    zaten forumdada çok az kişi aldı alanların bir kısmıda sattı
    halbuki faruk nickli arkadaş o parayı haketmiyor deyince herkes söylendi ama gerçektende
    zaten beklenecek bir telefonda değildi
  • ekranı kamerası çok kötü bence w900i daha iyi alacam yakında
  • her nekadar ekran kalitesi kamerası iyi olmsada guzel telefon ben kullanıyorum cok memnunum ayrıca telefon mmc kartlı telefonlardan hızlı zaten telefonu kamerası icin almadım cektigim fotoraflarda adamın yuzunu gösteriyor ya o bana yetiyor gerekli prolar sayesiyle baya bir flim ve video yukluyorum hardisk hatalarına gelince onu yapmasının nedeni telefon acıkken arka kapagını acmanız yada sabit sürücünüze virüs bulasmasından dolayıdır virüs bulustıgında program yukldiginizde sertifikası dolmus diye garip bir yazı cıkartıp yukleme yapmıyor bunlar basıma geldi yada mp3 playerın kafayı yemesi bu gibi durumlarda ne yapacaksınız hemen sogleyım sabit sürücüyü hızlı bicimlendirme yapmayın tam bicimlendirme yapın sonra teona format atın yes-*-3 ve switc yani acma kapama tuslarına aynı anda basınız normal s60 telefonları gibi formating yazısı cıkmayacak karsınız nokia yazısı cıktıgı halde devamlı tuslara basılı tutun sonra karsınıza ulke saatleri cıktıgında format işi bitmiştir telefonda hic bir sorun kalmamıstır bundan emin olun denedim oldu
    bide tele mp3 atarken muhakkat virüs kontrolünden gecirin bide bu telefonun en büyük avantacı ne yuklediysem oyundur programdır acıyor telefonumu cok seviyorum iyikide aldım saygılar

• w900i'ye göre küçük kalıyor,bir de wlan'ı ve 4gb sabit disk i var,sadece bunlar önemliyse almalısın bence,ama bunu düşündaki aklına gelen bütün özellklerde w900i daha önde.
    ayrıca n91 in tuş takımını beğendim ben tuşlar ufak olabilir ama arasında yeterince boşluk bırakmışlar yani mesaj yazarken sorun çıkmıyor.
  • ben aldım ses kalitesi ile video kalitesi wi-fi güsel ama sattım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.