Şimdi Ara

N93 kullanan arkadaşlar.Noise olayını çözdüm.hem wallahi hemde billahi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n 93 kullananlar.artık noise olmayacak fotolarda.yani eskisi kadar.eskiye oranla %70 oranında noise azalttım.hemde yazılımsal değil donanımsal bir yolla.belkide bazılarınızın aklına gelip özellikle profesyonel fotografcıların aklına gelipte cesaret etmediği birşey.ne yaptığımı hemen açıklamıyacağım. daha sonra fotograflı anlatırım.dedim ya donanımsal bir şey :) çektiğim resimleri buraya koyacağım.resim koymayı bilmiyorum bu arada anlatırmısınız?

• Resim eklemek içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_20953157/tm.htm adresindeki anlatımımı okur musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: authenticrys

n 93 kullananlar.artık noise olmayacak fotolarda.yani eskisi kadar.eskiye oranla %70 oranında noise azalttım.hemde yazılımsal değil donanımsal bir yolla.belkide bazılarınızın aklına gelip özellikle profesyonel fotografcıların aklına gelipte cesaret etmediği birşey.ne yaptığımı hemen açıklamıyacağım. daha sonra fotograflı anlatırım.dedim ya donanımsal bir şey :) çektiğim resimleri buraya koyacağım.resim koymayı bilmiyorum bu arada anlatırmısınız?

Dostum bir N93 kullanıcısı olarak beni nasıl heyecanlandırdın anlatamam. Hadi Nokia'nın yapmadığını sen yapmış ol da bizim de yüzümüz biraz gülsün. Sabırsızlıkla bekliyorum anlatımını. Sen anlatımı yap önce fotoları sonra eklersin. İnşallah yapabileceğimiz bir şeydir de boşuna umutlanmamışımdır.

İşte istediğin anlatım. (Fotoların yüklenmesi için.)

1. Bu linke tıklahttp://load.imageshack.us/
    2. Gelen pencerede "Browse" yazan yere tıkla ve açılan pencereden resmini seçip OK yap.
    3. "resize image" bölümüne çek atıp, drop listten 640X480 ve ya 800X600 seç. Yanlız ne kadar büyük resim seçersen burdaki ekleyeceğin sayfaları diğer kullanıcılar, özellikle dial-up bağlantı sı olanlar zor açacaktır. Yani boyutlarını çok abartma. yerine 320X240 da iyidir.
    4. "Start Upload" yazan yere tıkla. Belli bir süre sonra sana linkler sayfası gelecek.
    5. En altta direk link yazan yerdekihttp://image............. diye başlayan satırı kopyala.
    6. Sonra bu forumda resim koymak istediğin topikte cevaplaya basıp açtığında gelen pencerde yukarda "image" yazan yere tıkla [simage][/simage] diye bir şey getirecek işte demin kopyaladığın satırı bu iki yerin arasına boşluksuz yapıştır ve mesajdaki tamam tuşuna tıkla.
    Hepsi bu! ( Örnek :
    gibi olacak OK? )

Selamlar, saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: authenticrys

n 93 kullananlar.artık noise olmayacak fotolarda.yani eskisi kadar.eskiye oranla %70 oranında noise azalttım.hemde yazılımsal değil donanımsal bir yolla.belkide bazılarınızın aklına gelip özellikle profesyonel fotografcıların aklına gelipte cesaret etmediği birşey.ne yaptığımı hemen açıklamıyacağım. daha sonra fotograflı anlatırım.dedim ya donanımsal bir şey :) çektiğim resimleri buraya koyacağım.resim koymayı bilmiyorum bu arada anlatırmısınız?

Açıklamıycaksan neden milleti ayağa kaldırıyorsun.Yeri geldiginde bu forumdan beslenmesini biliyorsun bildiğin bir şeyi paylaşmaya tenezzül etmiyorsun.Yazık sana.
  • Allah'in ismini vermissin kardes..
  • N93i almanın eşiğinden dönmüş biri olarak beni de oldukça heyacanlandirdi desem yalan olmaz sabırsızlıkla bekliyorum
  • Noise ney
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noise çekilmiş bir fotoda gerçek rengini kaybedip başka bir renk veren piksellerdir
  • Dostum nerelerdesin? Hani nerde kaldı açıklama? Bekliyorum bak, eminim ki bir çok N93 kullanıcısı da bekliyordur.

Tüm forumun Kandili Mübarek olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Noise ney

Kamera sensörünün ısınmasından kaynaklanan ve fotoğraflarda dikkat çeken nokta kümeleridir.
  • Arkadaşım neden sonra açıklıcaksın konuya ilgi çekip reklam falan mı alacaksın
  • Bu iş .... oldu diyeceğim ama bayram bayram kimseye saygısızlık etmeyelim. Arkadaşım nerdesin????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.