Şimdi Ara

N93 kullanıcılarının dikkatine!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen gun arkadaşın n93 ü İLK KEZ SEHPADAN (30cm yükseklikten) KAPAĞI AÇIK Bİ ŞEKİLDE YERE DÜŞTÜ.
    Sonra olanlar dikkat çekici;

1.dış ekran goruntusu gitti.
    2.iç ekranda goruntu bulanıklaştı
    3.kamerası açılmadı.

Yeni özellikte telefonlar çıktıkça yani üreticiler daha çok özelliği daha az yere sığdırmaya başlayınca sorunlarda büyümeye başladı. aletler eskilerine göre çok daha hassaslaşmaya başladı.ben 3 yıldır 3410 kullanıyorum. alet sapasağlam(ki denize bile girdim). bu tip komplike TELEFON (ki onlar sadece telefon değil ayrıca fotoğraf kamerası ve mp3 player) kullanan arkadasların dikkat etmesi gerekir diye dusunuyorum.
    SAYGILAR.

• n93 alsam onu ipek yorganların üstünde yatırmazmıyım acaba
  • yenı model telefonlarda kac mılyon taransıstor kullanıyor kac mılyon pıxel kullanıyor bu saydıklarım cok hassasdır onun ıcın boyle bozulmaları normal karsılıyorum
    Dikkatli kullanacagız baska yolu yok artık 3310 lara yaptıgımız gıbı oyle kanepelere atmalar egılmek ıcın yere dusurmeler fılan olmayacak
  • dikkat et dikkat ette nereye kadar bi hırsla fırlatamadıktan sonra neye yarar2300 geldide aklıma az mı benden çekmedi ne günlerdi beee ihtiyarladım mı ne
  • transistorun tanesi onemli değildir. 1 taneside aynıdır 10000 taneside sonuçta hepsi bi işlemci yada mikroçip içerisinde toplanır. zaten o işlemcine bişey oldumu telefonunu açamazsın. burda onemli olan. aletin baş kısmında bulunan ve çevrilebilen kameradır çünkü bütün ünitelerin bağlantısı neredeyse oradan geçmektedir.
    senin dediğn transistor olayı aşırı sıcak veya soğukta olur. bu n93 vakasında zaten alet ogle bi dustuki kapağı açtıktan sonra biraz daha zorlasanız aynısı olur. neyseki çocugun garantisi vardı.
    BU ARADA O N93 GARANTİYE GİDEN İLK N93 UNVANINI TAŞIYOR

• quote:

Arkadaslar geçen gun arkadaşın n93 ü İLK KEZ SEHPADAN (30cm yükseklikten) KAPAĞI AÇIK Bİ ŞEKİLDE YERE DÜŞTÜ.
    Sonra olanlar dikkat çekici;

1.dış ekran goruntusu gitti.
    2.iç ekranda goruntu bulanıklaştı
    3.kamerası açılmadı.

Yeni özellikte telefonlar çıktıkça yani üreticiler daha çok özelliği daha az yere sığdırmaya başlayınca sorunlarda büyümeye başladı. aletler eskilerine göre çok daha hassaslaşmaya başladı.ben 3 yıldır 3410 kullanıyorum. alet sapasağlam(ki denize bile girdim). bu tip komplike TELEFON (ki onlar sadece telefon değil ayrıca fotoğraf kamerası ve mp3 player) kullanan arkadasların dikkat etmesi gerekir diye dusunuyorum.
    SAYGILAR.

Telefonun kullandığı Carl Zeiss lens darbelere karşı çok hassas olduğundan dolayı bozulması normal...

• quote:

Orjinalden alıntı: bir-sıfır

transistorun tanesi onemli değildir. 1 taneside aynıdır 10000 taneside sonuçta hepsi bi işlemci yada mikroçip içerisinde toplanır. zaten o işlemcine bişey oldumu telefonunu açamazsın. burda onemli olan. aletin baş kısmında bulunan ve çevrilebilen kameradır çünkü bütün ünitelerin bağlantısı neredeyse oradan geçmektedir.
    senin dediğn transistor olayı aşırı sıcak veya soğukta olur. bu n93 vakasında zaten alet ogle bi dustuki kapağı açtıktan sonra biraz daha zorlasanız aynısı olur. neyseki çocugun garantisi vardı.
    BU ARADA O N93 GARANTİYE GİDEN İLK N93 UNVANINI TAŞIYOR

Hacı saten ben transıstore bısı olmus demedım hassas dır dedım pıxellerde ole dedım sımdı neden boyle bı cevap verme ıhıtyacı duydun anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T50 KULLANICILARI KULÜBÜ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • carl zeiss optikten sorun kaynaklanmıyodu sanırım. çunku o baş tarafını çevirince hiç bi tepki olmuyodu. ben tahmin ediyorumki kameranın çevrildiğini ANLAYAN SENSOR HASAR GORMUSTU. eger optık hasar gorseydi goruntu bozuk olurdu ama goruntu bile gelmeedi. herneyse o carl zeiiss optıklerin de hasas oldugunu duymustum belkide o arada oda bozulmuştur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6976749/tm.htm

Lütfen mevcut konuyu kullanınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.