Şimdi Ara

n93 mü n80 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence ikisinide alma n73 al hemde paranın bir kısmı cebinde kalır
  • n80 ile n93 arasında secim yapacaksan kesinlikle n93 derim...ama bana kalırsa n95 i bekle 2007 nin ilk ceyreginde cıkıyor..mükemmel ötesi bi cihaz
  • N93 N95 + SINIDA UNUTMAMK GEREK AMA BAN GÖRE N95 HİÇ HOŞUAM GİTMEDİ

1 SÜRGÜLÜ OLMASI

2 N95 LE VİDEO VE FOTO ÇEKİMİ N93 KADAR SEVKLİ OLMAZ

3 N93 3X POTİK ZOM N95 OPTİK ZOMM YOK

4 N93 EKRANI HER ŞEKLE GELİYO N95 BİR TELFON ŞEKLİ

5 N93 BİR DİZİÜSTÜ PC GİBİ MASA ÜSTÜNDE DURABİLİYOI VE BİR DÜĞÜN VE BİR KALABALIK ORTAMDA SİZİ REZİL ETMEZ SEBEBİ İSE N93 DE GİTİTNİZ DİYELİM BİR DÜĞÜNE VİDEO ÇEKECEKSİNİZ SİZLERE SORUYORUM N93 LE VİDEO ÇEKMEK DAAK KARİZMA OLUR YOKSA N95 LEMİ FOTO

N95 VİDEO ÇEKMEK BİR ÖLÜM VE REZİLLLİK OLUR BENCE AA BAKSNASIZA TELFONAL VİDEO FOTO ÇEKİYO AM N93 KENDİNİ O ARAD SAKLAR BİR VİDEO KAMERA MODU VAR İŞTE N93 FARKI BU

YANİ YANILMAYIN 5 MP LİĞİNE O TELFENLE VİDEO FOTO ÇEKMEK HİÇTE SEVKLİ OLMAZ

ZATEN ÖYLE AMAÇLA ALMIYORMUYUZ BİZ BUNALRI SORUYORUM SİZE SİZ BU TELFONALRI ŞIKLIĞI İÇİNMİ SOKSA ÖZELLİĞİ İÇİNMİ ALIYORSUNU

BAN KALIRSA EN ÇOK ÖZLLİĞİ İÇİN DİR

BEN GENEDE N93 DERİM VE N93 ARKASINDAYIM HEP N95 ÇIKSA BİLE N93 ALR İSEM N95 LE DEĞİŞTİRMEM N93 KARİZMASI VE ŞEKLİ DURUŞU PC AN,DIRIYO VE KENDİNİZ DİĞER TELFONALRDAN VE BİR VİDEO KAMERA ŞEKLİYLE KENDİNİ ÜSTÜ SEVİYEYE ÇIKARIYO

TELEFON N93 BİTTİ

• yaw ben n93 ü para verip asla almam koskocaman bir takoz onu alacağına ufak dijital cameralarsan al kullan yaw ....fotografcılık yapacaksan dijital camera al 3 m.pix le uraşcağına 7-8 m.pix le cekim yap....yok efendim bu makinayla fotograf ccekme sevkin falan gelir diyerek sacmalamayın .... bu makinaın ne karızması var yaw 1500 ytl lik kerizma bence
  • N93 video için harika bir cihaz ancak N80 telefon olarak çok daha fazla işe yarar.
    Ne amaçlı daha yoğun kullanacağına göre karar ver
  • yaw viedo ckeceksen film merakın varsa 1500 ytl cıvarı bir para verip boyle bir makina almak bence matıksız sııfr n80 e de 1400 vermek mantıksız ben ikinci el aldım 850 verdim ama 850 ytl bişe fazla bence bir telefona
  • ya salında benım amacım da kalkıp alacagım telefonu deli gibi ben video çekicem süper kalite resimler cekmek ıstıyorum dıye almayı dusunmuyorum ama olmuşken en iyisi olsun diyorum bi resim cektıgımde onu bılgısayara atttıgımda vayy guzel olmus dıyebıleyım arada bı wireless dan internete gireyim bir konsere gittigimde çektigim video yu pc ye attıgımda şarkıcı ve şarkı belli olsun bana yeter aslında bu ozellikler arasında en iyisi olsun düşünmüştüm n93 en iyisi oldugunu anladım sonucta arada fazla bır fark yok ve flas ozelligi falanda n93 için daha cazip geldi bana
  • HİÇ DÜŞÜNMEDEN AL DERİM N93 Ü

PARAN VAR İSE KARDEŞ

SÜPER TELEFON
  • Ben de Nokia N93'ü tavsiye ederim. Video kayıt kalitesi konusunda piyasadaki en iyi telefon. Ancak fotoğraf konusunda da bekleneni veremedi.
  • kesinlikle n93 derim ben harika karizma bir alet herşey var yok yokn95'i nedense bende hiç sevmedim tipten kaybediyor,n93 ileriki firmwarelerle kesinlikle daha da güzelleşecektir,ayrıca o bir oyun konsoludur-foto makinasıdır-video kameradır-laptoptur-mp3 playerdir-telefondur,böyle bir alet alınmazmı
    forever N93
  • ağzından öpüyorum katibim akrdeş n93 çok iyi tanıttın

SORUYORUM SİZLERE HANGİ TELFONDA BU TASARIM VE BU ÖZELLİKELRİ BİR ARAD TAŞIYAN TELFON VAR BAN N95 ÖVMEYİM ONU KAMERA VİDEO DİYE ORTAMDA ÇIKARTMAYIN REZİL OLURSUNUZ TELFONAL VİDEO FOTO ÇEKİYO DİYE GÜLERLER AMA N93 ÖYLE DEĞİL ZATEN BİZLERDE VİDEO VE FOTO İÇİN ALIYORUZ ÇOĞUMUZ YOKSA PİYASADA SDANDART MP3 ÇALR S60 VSS TELEFON ÇOK AMA VİDEO KAMERA OLARAK BİR KALBALIK ORTAMDA ÇIKARAMASIN GÜLERLER BE ADAMA İŞTE N93 FARKI BU DİĞER + SI

BENDE N90 VAR RAHAT LIKAL BİR DÜĞÜN VE KONSERLERDE ÇEKİM YAPBİLİYORUM REZİL OLMADAN

N90 SATIP N93 GEÇECEM ALLAH NASİP EDERSE

• quote:

N95 ÖVMEYİM ONU KAMERA VİDEO DİYE ORTAMDA ÇIKARTMAYIN REZİL OLURSUNUZ TELFONAL VİDEO FOTO ÇEKİYO DİYE GÜLERLER

@ Tekno2007

Türk halkının büyük bir çoğunluğu kameralı cep telefonu kullanıyor. Ondan dolayı kimsenin kimseyi eleştireceğini, alay edeceğini sanmıyorum.

N93'le saatlerce durmaksızın video kaydı yapabilmek de pek mümkün değil. Telefon 640x480@30 FPS MPEG4 formatında video kaydı yapabiliyor. Video telefonun hafıza kartında ciddi oranda yer kaplar. Telefonda Symbian uygulamaları, oyun, MP3, fotoğraf ve video kliplerin de bulunduğunu düşünürsek...
    Ayrıca pil ömrü faktörü de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Ekim 2006; 10:43:33 >

• bence n93 dvd kalitesinde vidyo kaydı var
  • bu ikisi arasından bence de n93 ama bir telefona 1,5 milyar da verilmez n73 çok güzel aslında ama onda da wifi yok işte keşke onu da koysalarmış
  • sen n93 al ama n80 de iyi ona da bir bak derim ben
  • n93 derim ben tasarımı ve özellik bakımından banko telfon
  • paran varsa n93 yoksa n80
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karakurt Bitirici

sen n93 al ama n80 de iyi ona da bir bak derim ben

zaten ikisinin arasında kalmıştım ama n93 alıcam büyük olasılıkla yardım eden herkese çok teşekkürler
  • N93'ü az önce aldım ama anlayamadıgım çözemedigim bir kaç şey var
    1. resimler telefonda çok kötü gözüküyor bozulmalar var falan. görüntüsü kalitesi çok düşük. fotograf çekme ayarları. telefonun orjinalinde nasılsa öyle hiç ellemedim yani ne yapmam gerek
    2. Wlan olayını çözemedim bir türlü hep ag bulunamadı diyor
    3. kulaklık olmadan radyo çalışıyormu ?
    4. gelen program cd sinden hangilerini yuklememi onerırsınız.
    5. birde telefona hangi programları kurayım symbian a fazla yabancı degilim ama n93 de daha yeniyim o yüzden yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respinardi -- 16 Kasım 2006; 15:16:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.