Bildirim
N93i ve whatsapp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonun tarayıcısındanhttps://www.whatsapp.com/nokia/ adresine girip denedin mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim tabiki fakat uygulama telefonunuzla uyumlu değil uyarısı alıyorum -
http://www.maxi-cep.com/forum/konu/whatsapp-messenger-3-6-46-nokia-s60v3-v5-symbian-3-signed-app-indir-download.569924/ adresindeki sürümü dene belki olabilir. Linkte yazan "maxi-cep" kısmındaki "-" işaretini kaldır.
Desteğin için çok tesekkur ederim fakat bu ve bunun gibi 8 farklı sis dosyası indirdim ,nafile :)
sanırım N93i whatsapp desteklemıyor -
Telefonun işletim sistemi S60 3rd edition sitede destekleyen telefonların arasında yer almıyor N93İ
http://www.whatsapp.com/nokia/ -
Listeye dikkat ettim desteklenen S60v3 cihazların tümü FP1 ve FP2 cihazlardan oluşuyor. Uygulama maalesef S60v3'ün ilk sürümünü desteklemediği için uyumsuzluk sorunu oluyor.
Bu arada hayırlı olsun ben zamanında bayağı bir uğraştım N93i alabilmek için ama bir türlü bulamadım. Buldum da kamera tuşu çalışmıyordu geri gönderdim. Sen nasıl buldun? :)
Cihaz temiz mi merak ettim valla bir görseydik. :)
Tesekkürler
Cihaz inanılmaz temiz,yaklaşık 2 yıldır arıyordum
Yıllaronce kullanmıstım ve sattığıma cok pismanolmustum,
Kadıkoyde ferhat iletişimden aldım,cihaz KVK dan gelen swap cihaz,jelaginleri ustundeydi,herseyi ile tambir nostalji üstelik cizik dahi yok
Resim cekip ekleyebilirim isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende arayıp duruyorum bu cihazdan hep kullanmak istemişimdir alabileceğim yer varmı ? -
Dostum ben istanbuldan ferhat iletişimden aldım en Son ellerinde 1 adet sıfır cihaz kalmıstı
quote:
Orijinalden alıntı: iphonedark
bende arayıp duruyorum bu cihazdan hep kullanmak istemişimdir alabileceğim yer varmı ?
Kardeş son bir tane kaldı ara adamları istersen. Sahibinden'de ilanı hâlâ duruyor. Nokia N93i diye arat Ferhat İletişim yazıyor fiyatı 550 lira. Ben adamları ikna ettim dün kargo ile elime ulaştı cihaz çok güzel.
Hayırlıolsun dostum, gercekten cok temiz cihazlar, özledikçe çekmeceden cıkartıp z3c ile değiştokuş yapıyorum,
Bide whatsapp ı olaydı tadından yenmezdi
quote:
Orijinalden alıntı: honestwriter
Hayırlıolsun dostum, gercekten cok temiz cihazlar, özledikçe çekmeceden cıkartıp z3c ile değiştokuş yapıyorum,
Bide whatsapp ı olaydı tadından yenmezdi
Whatsapp'ın ilk sürümlerini denemek lazım. Maxi'de okudum. N73'te çalıştıran olmuş.
Evet,bir yorumda bende okudum ama bulamadım,programı bulursanız benimlede paylasırsanız cok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
quote:
Orijinalden alıntı: iphonedark
bende arayıp duruyorum bu cihazdan hep kullanmak istemişimdir alabileceğim yer varmı ?
Kardeş son bir tane kaldı ara adamları istersen. Sahibinden'de ilanı hâlâ duruyor. Nokia N93i diye arat Ferhat İletişim yazıyor fiyatı 550 lira. Ben adamları ikna ettim dün kargo ile elime ulaştı cihaz çok güzel.
hocam kaça aldın ve ödemeyi nasıl yaptın ne şekilde kabul ettiler kargoyla göndermeyi
ben mesaj attım malesef gönderemeyiz dediler -
Get acabiliyorlar diye hatırlıyorum,
onun dısında fiyatta esneme yapmıyorlar,
bende 550 ye istanbula işim düştüğü bir gün dükkana gidip aldım, -
aldım sonunda n93i yi -
hayırlı olsun,olurda whasapp yukleyebılırsenız benide haberdar ederseniz çok memnun olurum,
Birçok versiyon denedim ama ya sertifika hatası yada telefonunuz çok eski uyarısı aldım -
Hayırlı olsun dostum. Nasıl ikna ettin adamları?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Hayırlı olsun dostum. Nasıl ikna ettin adamları?
Teşekkürler. Uzun zamandır arıyorum varsa hesap numaranız parayı yatırayım siz bana kargolarsınız dedim. Çok yormadılar beni hemen parayı yatırdım ve birkaç saat içinde kargoladılar ürünü.
Son cihazıda ben almış oldum.
Benzer içerikler
- kendi kendini arama kodu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- s22 vs s23 fe
- bildirimler açık ama gelmiyor
- ithalatçı garantili ne demek
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- snapdragon 8 elite antutu
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- android tv kumanda uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X