Şimdi Ara

N95-1 WI-FI bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar N95-1 cihazımla şifresiz olan kablosuz ağlara bağlanabiliyorum fakat evimdeki Pikatel Airmax-101 (ttnet in verdiği modem) ile arasındaki bağlantıyı bir türlü kuramadım. telefon ağı buluyo WEP anahtarı istiyo, yazıyorum anahtarı, erişim noktası tanımlandı diyo sonra bağlanılıyor diyo en son WLAN ağı bulunamadı yazıyo. WLAN ayarlarından güç tasarrufunu falan da kapattım ama işe yaramadı bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen?...

• kardes bu telefondan degıl modemdendır telefondan oldugunu dusunuyorsan yazılım guncellestır dıcem ama genelde sorun modemlerden kaynaklanıyor
  • kardeş modemde herhangibir sorun olduğunu sanmıyorum hem masaüstüyle hemde laptop ile kullanıyorum ayrıca telefonu geçen hafta güncelledim şu an son sürüm yinede birtürlü bağlanamadım...
  • Modeminizdeki ayarlardan (varsa ve etkinse öncelikle MAC filtresi kısmına cihazınızın MAC adresini ekledikten sonra) şifreleme türünü WPA-PSK yapıp ardından N95 ile bağlanmayı deneyebilir misiniz?
  • bende bi komşumuza bu modemi kurdum, n95 lede bağlanayım dedim bağlanamadım aynı dediğin gibi oldu.
    şu an evimde ttnet in verdiği airties modemi kullanıyorum inanılmaz memnunum çok uzaktan bile bağlanıyorum çift antenli oldugu için.
  • arkadaşlar hallettim çok teşekkür ederim internet, güvenlik seviyesi en yüksekteydi onu düşük ayara getirdim sorunsuz bağlanıyor. hakikaten ttnet in eski verdiği modem daha iyi kapsama alanı olarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atemiz90tr

arkadaşlar hallettim çok teşekkür ederim internet, güvenlik seviyesi en yüksekteydi onu düşük ayara getirdim sorunsuz bağlanıyor. hakikaten ttnet in eski verdiği modem daha iyi kapsama alanı olarak...

arkadasım aynı problemı yasıyoruz bendede aynı modem var nasıl yaptın bıraz daha ayrıntılı yazarmısın cok sevınırım kac gundur ugrasıyorum bulamadım bır turlu

neyın guvenlık sevıyesını dusurdunuz pc nın mı telınmı heycanlandım ya kac gundur bunu arıyorum :) umarım ılgılenırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byarjin -- 10 Nisan 2009; 20:33:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.