Şimdi Ara

n95 8gb virüs var sanırım : (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim ceptelefona virüs girdi. böyle kendi kendine bıraktığımda bir süre sonra tuş kilidi açılsın mı diye sormaya başlıyor, eğer tuş kilidini açarsam o zaman telefon rehberimdeki ilk kişiye ardı ardına SMS atıyor.

bu virüs olsa gerek? yada telefonum bozuk :(

nasıl kurtulabilirim bu dertten,
    nokia pc suite ile en son version updateini yaptım, V.30. bişiler oldu böylece.
    yinede aynı sorun devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whistler-tr -- 13 Ekim 2008; 21:58:36 >

• kardes hafıza sabit diski biçimlendir sonra telefonuna format yine aynı sorun olursa NetQin Anti virüs programını yukle o Virüsün hakkından gelir oke
  • hafıza kartı nereden biçimlendirilir? birde formatada razıyım nasıl yapılır? forumda bir yerde yazıyor mu bunlar? arıyorum ama o kadar çok cevap çıkıyor ki şaşkına döndüm!
  • kardes menüden araçlara gir orda yrd prgrmlar yazar onun içinde hafıza kartı var gir secenklerden biçimlendir de hafızayı oke
  • hafıza kartını bicimlendirdim ama fayda etmedi.

söyledign anti virüs programınıda buldum indirdim ama oda bişi bulamadı.

telefon durduk yere sanki rastgele tuşlarına basılıyormuş gibi oluyor. oraya buraya rastgele tuşlara basılıyor gibi sanki ve çok hızlı gerçekleşiyor bu olay.

format mı kaldı geriye şimdi? o işi nereden yaparım peki ?
  • format için tel. kapalıyken: *,3,yes tuşu (yeşil tuş), açma kapama tuşlarına aynı anda basılı tut (önemli yedeklerini almayı unutma!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan-hakan -- 13 Ekim 2008; 21:44:09 >
  • hafıza kartını biçimlendirdim,
    sonra telefonu biçimlendirdim.

ama düzelmedi, sanki tuşlardan biri böyle takılı kalmış gibi kafasına göre menüleri geziyor gibi. artık atacam kendimi camdan aşagıya - telefona kıyamıyorum onu atmam ; )

önerisi olan var mı arkadaşlar? nedir bu işin aslı astarı ?
  • kardes artık yapılack bişey kalmadı gotur servise
  • telefonu alalı 3 gün olmadı daha : (
    nasıl bozulur ki bu alet durduğu yerde.
  • sabahtan beri ilginç bir olay var,
    Telefon ile birlikte sabit hat alınmıştı, şimdi onu çıkarttım, yerine kontörlü hattımı taktım, telefon stabil bir şekilde çalışıyor.
    sabit hattımı ise, eski telefonuma taktım, oda orada stabil çalışıyor.

ilginç bir durum,
    acaba simkart'ı formatlamak mümkün mü ?
  • Simkart formatlanamaz ama yensini alabilirsin
  • sen eski kartını tak tekrardan bir dene düzelmiş olabilir.
  • yok eskisinde de aynısını yapar hale geldi şuan.

ögrendiğime göre cpu mu ne bozukmuş, gönderip yenisini alacağım cihazın (inşallah yani ; ) )
  • neyse hayırlısı olsun bu arada yeni bişey daha öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.