Bildirim
N95 batarya sorunu
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şarj adaptörünün sağlam takıldığından emin olup deneyin.Bataryadan olabilir.Küçük bir ihtimal telefonun şarj giriş yerinden olabilir ama sanmıyorum bataryadadır problem. -
Bataryadan kaynaklanıyor problem. Eğer başka bir batarya ile deneme şansınız varsa sizin için daha iyi olur -
arkadaslar artık hiç acılmıyor sarja takınca ekran hiç gelmiyo ne yapcam -
arkadaslar bazen sarja takınca geliyo ekran bazen gelmiyo bunu neden yapıyo -
Üstad ürün garantide ise. hem şarj aletini hemde cihazı götür baksınlar bu kadar basit uğraşma. -
yok 2.ci el o yüzden soruyorm -
konuyu hortlattım ama
bende aynı sorunla karşılaştım
orinal batarya alın kurtulun çin bataryalar n95 i max 24 sa götrürür hatsızda hiç dokunulmazsa denedim -
düz n 95 lerde n 95 8 gb dın bataryasını kullanabilirmiyiz bilen varmı -
ya arkadaşkar bilen yok mu n 95 e 8gb dın bataryasını taksak sorun olur mu birbirlrine uyumlu mu -
bişey olmuyo ben kullanıyorum. ttec n95 8 gb bataryası yoğun kullanıma 1 gün dayanıyo -
bende aldım denedim 8gb btaryasını orijinal 65 liraya aldım pek bir şey fark etmedi çöpe gitti para kısaca :((( -
Arkadaşlar şöyle bir site buldum;
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f148/nokia-n95-all-solustion-here-746021/
Sanırım birçok donanımsal problemin çözümüyle ilgili bilgi var ancak ben yabancı olması nedeniyle anlayamadım bu işte uzman arkadaşlardan batarya süresinin kısalığıyla ilgili ne yapmamız gerektiğini inceleyebilir mi?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ınsert sım ne demek
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- numara sorgulama
- ithalatçı garantili ne demek
- silicon carbon batarya nedir
- fastboot ne demek
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X