Şimdi Ara

N95 Çekme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık biraz garip oldu ama kusura bakmayın :D. Ben 1 hafta önce telefonumun kapağını değiştirdim alt ve üst kısımlar da dahil. Ancak bu değişiklikten sonra farkettim ki telefonumun kapsama alanı daraldı, evimde eskiden çeken yerlerde telefonum artık çekmiyor. Sizce sorun hangi parçasındadır. Şimdiden sağolun.

• Sadece arka kapağımı değiştirdiniz yoksa tüm kasayı mı?
  • tüm kasayı değiştirdim kızağı da dahil her şeyi.
  • Ozaman değişim yapılırken dahili antene zarar verilmiş olabilir.Değişimi kendinizmi yaptınız yoksa servis mi?
  • kendim yaptım dahili antenin yerini tam olarak belirtir misiniz acaba? ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • Kameranın bulunduğu yeşil kısmın üzerindeki 2 vidayı bir tur daha döndürürseniz çekme sorunu kalmaz. Orada dahili anten bulunuyor. Siz vidayı iyi sıkıştırmadığınız için temas problemi var o yüzden özellikle sol taraftaki bakır tellerin bulunduğu yerdeki vidayı daha fazla sıkmalısınız.
    Aşağıda ki resime göre sol taraftaki vidalar.Özellikle sol alttaki
     N95 Çekme Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 31 Ocak 2010; 22:50:41 >
  • Kusra bakmayın cevap yazamadım neyseki arkadaş cevaplamış :)
  • ne kusuru canım , çok teşekkür ederim yardımlarınız için yarın tornavidamı alıp dediğinizi deneyeceğim sağolun.
  • bende de aynı sorun vardı gerçekten vidalar gevşekmiş
    ne diyeyim kralsınız yaa :) bende telefon bozuldu sanmıştım.
    Allah razı olsun :) sıktım şimdi full çekiyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.