Şimdi Ara

N96 ahize sesi kalitesi çok kötü geliyor + çoklu mesaj atma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N95, N95 8GB ve N96 telefonlar var. Hepsi benim değil tabii ki. Ancak her üçünü de kullanan biri olarak şu aşağıdakiler bana problem gibi geldi.

1. Ahize sesi boğuk ve yankılı geliyor. Kardeşim de N85 aldı onun telefonundan o kadar az geliyor ki ses duyulmuyor kesinlikle. N95 lerde ses çok net ve tiz. N96 bas ve boğuk
    2. Mesaj atarken otomatik olarak MMS seçiyor taa ki ben mesaj yazarken seçeneklerden metin mesajları seçene kadar. Zaten bir kere seçti mi bir daha metin mesaja geçemiyorsun. Mesajı yazmadan seçmek lazım.
    Hatırlatma: Bunu sadece Türkçe karakter kullandığımda yaptı. Kullanılmadığında böyle bir problem ile karşılaşmadım
    3. Çoklu mesaj gönderirken Çok fazla alıcı uyarısı veriyor ve şu kadar tane kişiyi silin diyor. Bu tamamen eksi bir yön...
    4. Beep sesi bir cızırtı ile geliyor. Ancak diğer zil seslerinde problem yok. Beep sesi problemli.

Yukarıdaki problemler herkeste var mı yoksa sadece bende mi var?

• yok hocam yok sadece sende var maalesef elektronik şans işi tabi
  • kardeş bikaçgün önce n95 mi verip n96 aldım ve aynen anlattığın gibi boğuk ve yankılı bir ses geliyor n95 in kalitesinin yanından bile geçmiyor avukat arkadaşla konuştum servise göndermekten başka yapabileceğin birşey yok dedi..sen bişey yaptınmı bu konuda bi fikrin varmı??
  • Evet arkadaşlar aynı ahize sorunu bende de var. Cızırtılı ve az ses geliyor. Özellikle son kademede 2 kere kulaklığı değişti sorun düzelmedi. 3. kez yolladım birşey bulunamadı diyorlar. Herhalde telefonu değiştirmemek için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.