Şimdi Ara

n96 format acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

n96 versiyon güncellenirken bir sebepten dolayı ( ne oldugunu bilmiyorum ) güncelleme yaparken pc de tel kurtarma diye bir sey cıktı. ve asağıdaki yolları izleyin diye bir yazı geldi. usb den cıkardım bataryayı cıkardım. ama simdi tel hiç açılmıyor. *+3+yes+on of basılı tutun deniyor olmuyor. guncelleme yapmadan önce forumda ki tel hafızasına mass memory de format attım.

şimdi tel i açtığumda sadece joyistiğin etrafındaki beyaz ısık yanıyor ve öyle kalıyor. titreşim sinyal veriyor ama ekranda birşey yok. bana yardım edermisiniz ?

• Bende de aynısı olmuştu bataryayı çıkarıp taktım telefonu tekrar bağladım ve güncellemeye devam ettim. Bu durumda telefonun çökmüş oluyor sanırım.
  • e şimdi ne yapmam gerekiyor ?? işte asıl sorun bu ?

acaba tekrar pc ye bağlayıp güncelleme devam edermi ki ?
  • Önce dediğin gibi bağla ve güncellemeye devam edecekmi bir dene. Eğer devam etmezse o tuş kombinasyonuyla formatı denersin. Eğer yine olmuyorsa telefonun KVK garantiliyse KVK'ya götürürsün ücretsiz bir şekilde yaparlar. Eğer garantisiz ise herhangi bir telefoncuya götür yaparlar. Yazılım atılacak yani ancak jaf box adında bir donanımla.
  • şimdi akşam eve gidince tekrar pc ye bağlayıp bakalım devam edecekmi diye bekliyecez. telefon garantili ama KVK değil. bende yeni öğrendim. spot mus. İstanbulda yetkilis ervisi var olmadı oraya götürürüm artık ne yapalım.
  • bana da aynısı oldu sadece ekrana ışık geliyor, taktım pc'ye update programı görmüyo telefonu ne yapsam işe yaramadı
  • servise verdim ayynı aynı sebepten ? nedir acaba sorun???? bize biyardım allah rızası için :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.