Şimdi Ara

N97 mi Iphone 3g mi?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nightmare_-_92

quote:

Orijinalden alıntı: AlvcooL

görüntülü konuşma saçma 1 ay deil sen 1 hafta kullan hmm onu bile kullanmazsın soylesende inanmam sonra bıkarsın bunun icinmi iPhone 3GS den vazgectim dersin neyse
    bugnluk bukdr

kardeş harbi dediğin gibi 1hafta 2 hafta zor kullanırsın...birde iphone la görüntülü konuşma yapılıyor ama :D dışarda falan yapsan millet deli sanar seni
    http://img193.imageshack.us/i/ae8131dd722c4b2da3d2536.jpg/
    http://img37.imageshack.us/i/iphonevideoconferencing.jpg/

iLLa ayna gerekmiyor başka yontemlerde var ama haklısın

• Önce 3G alcaktım. Sonra 3G almaya karar verdim. Bugün Darty'de N97'yi gördüm güzel bir telefon. Kararsız kaldım acıkcası.

Hava atak için söylemiyorum. N95'i ilk cıktıgı günlerde aldım ve hala kullanıyorum. N96'yı ilk cıktıgı gün aldım ve hala kullanıyorum. N73 kullandım.

Bunu söylememin sebebi seri halinde gitmek istemiyorum. Iphone hiç kullanmadım hayatımda. N95'i satıcam. Geriye N96 kalıcak. Onda görüntülü konusma var zaten.

N96'nın yanına hangisi gider. Iphone mu N97 mi???
  • iPhone 3G alma iPhone 3GS aL 11 gün sonra türkiyeye geliyor ama vodafone ile 28'inde turkcelle bilmiyorum ya aynı tarih olur yada bi kaç gün geç..
  • Pardon 3GS yazcaktım yanlıs yazmışım.

Biraz arastırma yaptım da Iphone' oyun program yüklemek için illa kredi kartımı vermek zorundamıyım.

Ben internete kart vermem kesinlikle ve bir oyuna da acıkcası para falan vermem. Nokia oyunlarını programlarını heryerden bulabiliyoruz. O kafama takıldı.

Bi de ben Iphone'u Darty'den falan alcam. yani o tarz magazalardan. Ne zaman gelir oraya? ve tahmini fiyatı ne kadar olur.??

N97 32 gb 1500 ytl çünkü.
  • iPhone Jb yapılıyo biliyormusun bilmem ama gerçi ben kullanmıorm jailbreak ama jb yapınca heryerden istediğin programı indirebiliyorsun.
    iPhone 3GS 16 GB 1600-1700 arası olur bence büyük ihtimal 32 GB 1700-1850
  • e tabi darty gibi magazalarda daha ucuza bulursun iPhone'u n97'ye yakın bi fiyat olr dartydede 100-150 tl daha fazla fln
  • bildiğim kadarı ile i phone 3g s i phone 3g ye göre çok daha ağır bir işletim sistemi ile çalışıyor eğer incelik şıklık aryorsan i phone al derim ama özellik olarak istersen n97 olmalı artı olarak fazladan tuş var ve performansı i phone göre daha hızlı karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bildiğim kadarı ile i phone 3g s i phone 3g ye göre çok daha ağır bir işletim sistemi ile çalışıyor eğer incelik şıklık aryorsan i phone al derim ama özellik olarak istersen n97 olmalı artı olarak fazladan tuş var ve performansı i phone göre daha hızlı karar senin

Hocam ne performansı yazı yazma mı?
  • Yazı yazma olsam gam yemem o klavyeye hiç içim sinmedi bu arada karşılaştırma yapılcanı sanmıyorm performans olarak
    iPhone 3GS 600 mhz Nokia n97 434 mhz
    iPhone 3GS 3g hızında 7.2 mbps Nokia N97 3.6 mbps
    iPhone 3GS çift ram bellek 256 mb Nokia n97 128 mb ?
    daha karşılaştırıyımmı ?
    off banane ben niye uraşıyorum
  • 128 MB belleğe laf ediyorsunuz ama Symbian'da 128 MB belleği doldurmak pek mümkün değil, isteyen istediği Symbian cihazla deneyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

128 MB belleğe laf ediyorsunuz ama Symbian'da 128 MB belleği doldurmak pek mümkün değil, isteyen istediği Symbian cihazla deneyebilir

Bol resimli, flashlı ve büyük boyutlu internet sayfalarının 2 veya 3 tanesi birden açıkken yetersiz hafıza verebilir.
    Kullanmadığım için bilmiyorum. Daha önce HTC Diamond kullanırken en çok hafıza doldu uyarsının bu tür sayfalarda alıyordum. Hatta uyarı almak için 2-3 sayfa birden açmam gerekmiyordu. Sağlam bir sayfada uzun süre sörf (5-10 dakika) yapsam mutlaka bu uyarıyı alıyordum.

Belki de symbianda olmuyordur. Sadece aklıma geldi, söyliyeyim dedim.

• Symbian OS'u diğerlerinden ayıran en önemli özellik PC'deki bir işletim sisteminin kırpılmış hali olmayıp, 1-2 MB bellekli ilk cihazlar için sıfırdan ve bizzat cep telefonu üreticileri tarafından (Symbian şirket halindeyken ortakları Psion, Ericsson, Motorola, Nokia, Samsung, Panasonic, Siemens AG ve Sony Ericsson idi. Şu anda vakıf halinde ama durum hala aynı, ana ortakları yine en büyük telefon üreticileri) yazılmış tam anlamıyla mobil işletim sistemi olması. Bu nedenle Symbian OS'da program yazarken en önemli husus en düşük sistem kaynaklarına göre yazmak (low-level bellek rutinlerini ve kurallarını görseniz anlarsınız) ve (diğer platformlara kıyasla) Symbian'ı programcılar için zor hale getiren husus da bu.

En kaba içerikle dolu web sayfasını S60 browser ile açtığımda bellekte sadece 10 MB yer kaplaması mucize değil bu yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Symbian OS'u diğerlerinden ayıran en önemli özellik PC'deki bir işletim sisteminin kırpılmış hali olmayıp, 1-2 MB bellekli ilk cihazlar için sıfırdan ve bizzat cep telefonu üreticileri tarafından (Symbian şirket halindeyken ortakları Psion, Ericsson, Motorola, Nokia, Samsung, Panasonic, Siemens AG ve Sony Ericsson idi. Şu anda vakıf halinde ama durum hala aynı, ana ortakları yine en büyük telefon üreticileri) yazılmış tam anlamıyla mobil işletim sistemi olması. Bu nedenle Symbian OS'da program yazarken en önemli husus en düşük sistem kaynaklarına göre yazmak (low-level bellek rutinlerini ve kurallarını görseniz anlarsınız) ve (diğer platformlara kıyasla) Symbian'ı programcılar için zor hale getiren husus da bu.

En kaba içerikle dolu web sayfasını S60 browser ile açtığımda bellekte sadece 10 MB yer kaplaması mucize değil bu yüzden

Dediğim gibi ben WM den karşılaştığım durumdan bahsettim.
    Symbian hiç kullanmadığımdan aynı durumda nasıp tepki verir bilmiyordum. Sayenizden öğrenmiş oldum.

• Symbian OS'deki hızı yakalayamaz dostum DelyMaymun Jb edilmeden flash acabilmenin 1 dakikalılk bir yontemi var 1 kere yapıyorsun jbsiz her zaman acıyor istiyorsan pm at acıklıyım

..Karşılaştırma yapacaksanız iPhone 2G ile yada zor ama belkide 3G ile yapın 3GS ile yapınca gülünc oluyorsunuz iPhone 3GS N97 gibi bir smartphone'la karşılaştırılacak kadar düşük değil ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.