Şimdi Ara

n97, omnia II, lg crystal, htc leo hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kere beklemekten sıkıldık lg gd900ü. htc leo da daha çıkmadı. omnia 2 de ön siparişe çıktı. n97 de piyasada ama 2 aya nokia yeni telefon çıkarır. capacitive ve multitouch ekran istiyorum ama. resistive ekran olan omnia 2 de fena değil aslında. multitouchı boşverrisem eksiksiz gibi. ama aklıma takılan windows mobile ve 65k renk olması. bu konuda ne düşünüyorsunuz. renk olayı etkli mi baya? hem gösterişli hem de hassas bi telefon istiyorum. hangisi sizce alınmalı? crystal mükemmel ama onda da program sorunu yaşarsın diyorlar. sonuç olarak hangisi daha önde?

lg crystal

-3 inç ekran
    -işletim sistemi yok
    -gps yok
    +slow motion
    -kötü kamera
    +multitouch
    +capacitive ekran
    +oled
    +el yazısı tanıma

n97

+fm transmitter
    -kötü dokunmatik resistive ekran
    +gps
    -kalın ve ağır

htc leo

-windows mobile
    -65k renk
    +4. inç ekran
    +multitouch
    +capacitive ekran

omnia 2

-wm
    -65k renk
    +gps
    -resistive ekran
    -multitouch yok
    +el yazısı tanıma
    +slow motion

başka öneriniz varsa onlara da açığım. bi de crystal ve leo ne zman piyasaya çıkacak? sony ericcson satio hariç önerilerinizi beklerim. sony oyuncak gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunbatan -- 18 Eylül 2009; 18:47:58 >

• Verdiğin seçeneklerden şahsen seçim yapmakta zorlandım.
    Resistive ekranlar kötü değildir ve gayet te yeterlidir. Fakat dokunmatik bir telefonu tam anlamıyla rahat, eziyetsiz ve zevk alarak kullanabilmek için capacitive ekrana sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
    Ayrıca program program desteği çok olan bir işletim sistemine sahip olması önemli.

Kişisel ihtiyaçlara göre yukarıdakilerden biri seçilebilir. Bir özelliği hoşunuza gidiyor ama bakıyorsunuz başka bir eksiği var.
    Omnia 2' nin ekranı capacitive olsaymış kesin o derdim. Ama resistive olsa da Omnia 2' yi seçmek daha mantıklı olur gibime geliyor.

Çelişkili bir mesaj oldu galiba ama seçim yapmak zor hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 18 Eylül 2009; 21:14:45 >
  • zaten capacitive ve multitouch olsa karşısında durulmaz da işte satış taktiği illa bi şeyi eksik olacak. crystal gelse direk alacam da bi getiremediler. ya gelmezse diye düşünüyorum.
  • 3gs veya n97 derim
  • nokia_5800_xpressmusic ve N97

Ramazan bayramınızı kutlarım.

http://www.sahibinden.com/iste_gercek_nokia_5800_xpressmusic_--_3g_de_muhtemel_problemler-73WQQaXQQ16722584WQQpXQQdisplayitem

link'inde ilanım var.

Bu hafta çok yoğun talep adım. İlan dibindeki ziyaretçi sayısından görebilirsiniz. Son 6 günün değeridir.

Buradan sipariş geçebilirsiniz. 480 TL fiyat verin, onay vereyim.Siparişiniz kesinleşsin. Tatil süresince de sistem işliyor.

Elimde stok var ancak bayramdan sonraki ilk iş günü perşembe. Ve perşembe günü kargoya verebilirim. Cuma elinizde olur.

Banka havalesi ile 460 TL'ye verebilirim.

Bir adet Nokia N 97, orijinal, sıfır, cuma elimde olacak. İlanını henüz girmedim. 850 TL Kayıtlı, sıfır, orijinal ve gümrük işlemleri yapılmıştır. sahibinden.com daki ilanımın özelliklerindedir ( teknik özellikleri elbette 5800'dan farklı diğer koşulları aynı demek istedim).

tel : 555 993 21 09

• bence lg renoire bak derim.Tr de satışı yok ama istbulda doğubanktan temin edebilirsin.Emin ol ki pişman olmazsın kardeş
  • lg renoir bu telefonlara göre vasattır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saydıklarının arasında htc leo bir adım öne çıkar.
  • Neye göre vasattır cvplarmısnz
  • benim için önemli olanları sıralayayım
    ekran
    işletim sistemi
    işlemci
    grafik işleme gücü
    hafıza
    kullanılabilirlilik
    3.parti program destegi
    kaliteli müzik çalar
    cihazın hızı
    seçeneklerinin arasında yok ama ben fikrimi söylüyorum
    tabi ki iphone 3gs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 21 Eylül 2009; 3:45:12 >
  • görüntülü konuşma için 3gsten vazgeçip şimdilik leoyu bekliyorum. ama crystal çıkarsa da almayı düşünüyorum. hepinize teşekkür ederim.
  • DÜn mediamakrt'da Lg Crystal GD900 ü denedik yaklaşık 15-20 dk, hasta oldum telefona yaaaa böyle bir şey olamaz, i-phone falan halt etmiş yanında!

8 MP kamerası zaten bir harika, menü özellikleri aşmış durumda, dokunmatik teknolojide i-phone bir çığır açmıştı, bu telefon i-phone'un açtığı çığırı kapatıp yeni bir çığır açtı diyebilirim.

Nette birkaç video izledim dokunmatiği sorunlu yada geç cevap veriyor gibi görünüyor ama ilgisi yok inanılmaz hızlı, telefonda yahu şu da olsaymış diyecek bir şey kalmamış ki!!!! Ben yapsam ancak bu kadarını yapardım

• bence en iyisi SAMSUNG İ8910 OMNİA HD.Sanırım bu teli bilmiyorsun.Bütün bu özelliklerin hepsi tek bir telde toplanmıs.Oda OMNİA HD.Baskasına bakma bile.
  • leo ya da omnia 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.