Ben seni nereye gondermistim sen hala kimlerle tartismaya calisiyorsun?
Seopast kardesim niye vaktini harciyorsun bununla
seninle hangi konuda tartıştık hatırlamıyorum.kadirşinas bizde kabul ediyoruz telefon kamera olarak şuan vadettiği kaliteyi sunmuyor.video olarakta akıcılıkta sorun var.diğer samsung tellerde de kısmi sorunlar var.yazılımla burda tartışılan birçok problem giderildi şuan tek sorun flash desteği ve de kameranın iyileştirilmesi.bunları bizde kabul ediyoruz ama iphone 3gs,n97 derseniz bende bunun gibi birçok problem söylerim.bana i8910 2 sine göre de üstün bir tel vadettiklerini tam performanslı gösteremese bile böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım ya? Hem ax buraya da dadanmış.Tüh zamanında göremedik konuyu.
Sadece i8910 değil mevzu. Star,Jet,Preston,i8910,Omnia,M8800,M8910 ve M8920 gibi son dönem çıkan tüm samsung telefonlar çok kötü durumda. Millet artık yabancı forumlarda anti-samsung gurupları kurmaya başladı.Bizdekiler hala savunur samsungu. Daha ne diyeyim? Bazı arkadaşlar diyor ya, tamam madem i8910 kötü telefon o zaman söyle bakalım bu kadar özelliği sunan başka telefon var mı? Söyle onu alalım.
Bu işlem çok basit. i8910'u var olarak görmeyin. Daha doğrusu i8910'un kağıt üzerindeki özelliklerini sunan hiçbir telefonun yeryüzünde olmadığını artık kabullenin. Bu tüm sorunlarınızı çözecek ve alternatifleri kendiniz üreteceksiniz.
Ilginc bir yaklasim olmus. Bir telefon bu kadar mi biktirir ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme