Bildirim
N97mini 1 senelik telefonumu satıcam ne fiyat koymalıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=&c=118219 buraya göre 200 ile 300 arası koyman lazım -
Normal N97 yi geçen sene 500 tl ye sattım. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnRe
Normal N97 yi geçen sene 500 tl ye sattım.
bende bu telefonu 900e aldım cızıgı bıle yok sahıbındende 200,300 verıyolar sasırıyorum 4te 1 ı neredeyse ama benım telefonumla ordakıler arasında kullanımdan dolayı baya fark var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300'e satarsanız ne ala. O donanıma kımse 500 lira vermez şu zamanda.
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
haklısınız ama rahatlıgıyla bırazda olsa donanım eksıklıgını kapatıyor . En azından dıger telefonlara gore daha hızlı yazıyorum ıphone kullananlarla yarıstım onlar yarısına gelene kadar ben bıtırdım ama ben gonderene kadar onlar bıtırdı :D 400den satmayı dusunuyorum bakalım her malın alıcısı olur
quote:
Orijinalden alıntı: S35
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
haklısınız ama rahatlıgıyla bırazda olsa donanım eksıklıgını kapatıyor . En azından dıger telefonlara gore daha hızlı yazıyorum ıphone kullananlarla yarıstım onlar yarısına gelene kadar ben bıtırdım ama ben gonderene kadar onlar bıtırdı :D 400den satmayı dusunuyorum bakalım her malın alıcısı olur
Umarım satabilirsiniz ancak Nokia'nın bu serisinin 2. el piyasası çok kötü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X