Şimdi Ara

N99i görünümlü D2000 kullanım kılavuzu (çin malı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Best D2000 N99i model çakma çin malı (tips&tricks)
    bu telefonun kullanım kılavuzu bende yok. Olan kılavuzununda gereken detayda bilgileri sunabileceğini sanmıyorum. Daha önce burada ürünle ilgili çeşitli bilgiler vermiştik(ben ve o foruma yazan diğer arkadaşlar). Ancak bu açtığım forumda direk bu model telefon kullanıcıları için bilgi paylaşım alanı oluşturmak istiyorum.
    Önce sorumu sorayım: bu telefon tam olarak hangi çeşit mp4'leri oynatabiliyor? bilenler bilir onlarca çeşit mp4 tarzı var. Psp için ipod için Sonyericsson telefon modelleri için ayrı ayrı bit değerleri, kodekleri vb. standartları var. Ama bu çin malı dokunmatik 320x240 ekranlı telefon serileri için herhangi bir bilgi bulamadım.Bu konuda deneyimi, bilgisi, görgüsü olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    Gelelim yeni yeni keşfettiğim D2000 özelliklerine:
    stereo bluetooth kulaklık desteği var.. ama test fırsatım olmadı
    ebook menüsü var ama pdf çalışmadı. Ansii, UTF-8 vb. tip *.txt uzantılı dosyaları destekliyor. pc'de kaydederken UTF-8 seçip telefonda okurken de UTF-8 kodlamayı seçerseniz, Türkçe karakterlerde sorun yaşamıyorsunuz. Ayrıca Phone setup>misc. setting>LCD backlight menüsünden Time seçeneğini uzatın. Böylelikle ufak fontla kitap okurken ışığı otomatik sönme süresi uzar ve tekrar tekrar ışığı yakmak için ekrana dokunmak zorunda kalmazsınız.
    Resimlere bakmak için dosya yöneticisini kullanmayın zoom ve sıradaki resme atlatma seçenekleri çok sınırlı oluyor. Onun yerine Multimedia menüsünden, image viewerı kullanın.
    Anamenüde kısayolların kişiselleştirme bölümü var. Orada kafama göre öğeleri sıraladım. Ancak kısayol menüsü telefonun neresinden çıkıyor- kullanılıyor buladım???
    Dokunmatik kalemli bir cihaz olmasına rağmen ne resim çizme uygulaması bulabildim ne de herhangi bir yazı yazma-not alma uygulaması bulamadım. bu tarz bişey olsada bluetoothdan çizdiğimiz resmi yollayabilsek süper olurdu.
    hala desteklediği bir java uygulaması-oyunu bulamadım.. java desteği olmadığını sanmaya başladım artık. ama bir arkadaş S60 symbian destekliyor demiş henüz deneyemedim.

Bu telefonu kullanan diğer arkadaşlarında katkılarını buraya bekliyorum.

• Ne symbiyanı kardeşim ya,teLefonun ne javası ne symbynı war,kısaca hiç bir program hiç bir tema hiç bir oyun bugün için yok,ama iLerde çıkar mutLaka...Ben yazı yerini buLmuştum mms menüsünden biyerde bi işaret war oraya basınca boş bi sayfa açıLıyordu ama nerdendi...Hatta onu mms imzan fLn yapıyorduk...Sesi mükemmeL...
  • telefondan memnunum yanlız tema linki bilen varsa yazarsa sevinirim
  • Adamlar neler yaptı ya N99i ha vay anam vay.
  • selam arkadaşlar bende n99i var ama coktu sanırsam internette gezerken birden ekran gidip gidip gelmeye basladı. şimdi şarza takıyorum kendılıgınden acılırgıbı oluyo tekrar gidiyo tagi bu olay sarzı bitene kadar oluyo . bu durumu nasıl çözeriz bi fikriniz varmı ?
  • hocam siz skype atsanız pmden eklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.