Şimdi Ara

[Na] R.O.S.E Online Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
21.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayanlar var mı hala?
  • ben oynuyorum pm atmayı öğretebilcek var mı ya?
  • bide hawker class katar kullanıyorum sadece dex verdim 43 levele kadar doğru dimi?
  • bide araba nasıl alınıyo ya?
  • kaç levelsın jason bi de hangi server
  • ilk server 52 levelim.
    nick AwakaS
    hawkerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 13 Aralık 2010; 1:12:00 >
  • oyunu actim girdim W-a-s-d kullanımı olmadigini anladim mouse ile kontrol zorlasiyor 10 dk oyun hakkında fikirlerim kesinleşti ve oyunu sildim :S
  • banada mouse kontrol çok zor geldi başta. özellikle bundan önce KO oynadığım için zaten aşırı kötüydü. sonradan alıştım. iyi oyun bence.. yanlız oyunda hiç combo özelliği yok ya. bide misslerden bıktım.
  • oyun her perşembe bakıma giriyor yaklaşık 12 saatte bakım yapılıyor. oyunu açık yakalamak ne mümkün hergün bi update ya. valla sıktı
  • Slm arkadaşlar,

oyunu yıllar evvel denemiştim. Paralı oluncada bırakmıştım. Tekrar oynamak istiyorum ama kendi ana sitesinde download linkleri çalışmıyor .

ftp://ftp.gravityus.com/ROSE_client/full/RoseOnline254_Install.msi

Oyunu atomic gamer'dan indirdim :

http://www.atomicgamer.com/files/82986/rose-online-client-v254

Fakat oyunu install ettikten sonraki update patchler son derece yavaş . Clienttaki tüm fileları % 0.01 şeklinde check ediyor. 106 dakikada toplam %25 update yapabildi . %27.19'dada tamamen durdu (muhtemelen connectionu kaybetti)

Oyunun kendi sitesindeki forumda verilen clienti denedim. (Atomicgamer'daki client ile aynıymış zaten boyut ve tarih olarak) Sorun değişmedi.

http://forums.roseonlinegame.com/forums/thread-view.asp?tid=104855&posts=38&start=1

Bu patch update sorununu aşmanın bir yolu varmı ?

Ana sitedeki client linklerinin çalışmaması ve updatedeki anormal yavaşlık yüzünden oyundan pek bir verim alınamıyacak hissiyatı oluştu bende ? Ne dersiniz ? Türkiye'den oyuna bağlantı nasıl lag-loss varmı ? Pingleriniz ne seviyede ?

Birde AruaRose var galba private olarak ? Burda oynayanlarınız varmı ? Nasıl server ? Kapanma ihtimali varmı ? NA Rose için fazla uğraşmadan bu private server denenebilirmi ? National Rose Online ilk tercihim ama patch update sorununu nasıl aşabiliriz ? Son dönemde oyunu install (v254) edip patch update işlemini başarıyla bitirebilen oldumu ? Ne kadar sürdü toplamda acaba ? Bilgi verebilirseniz sevinirim .

• Anime oyunlar arasında duydugum kadarıyla baya ilgi göruyor bu oyun.
  • indirdim.
    pacth yaparken Patchin Error veriyor.
    An error occured while patching. Launcher must close.
    diyor.
    nasıl çözebilirim sorunu acaba?
  • Eğer yeni bi server açıldıysa yada açılacaksa bende başlayabilirim. güzel bi oyundu
  • oyun güzelde arkadaşlar. ben 120 levele kadar DOD'da kastım. ama bütün yaratıklar mavi oldu yani artık çok düşük geliyor. oyunda görüyorum 200 leveller filan var. haritada en güzel yer dod olarak görünüyor. yani herkes 200 levele kadar DOD'da mı kasıyor? Mantıksız geldi. daha zor yaratıkların olduğu yer yok mu?
  • Arkadaşlar Kusura bakmayın uzun zamandır buraya girimiyorum.Oyuna da girmiyorum belki arada bir savaşlara girerim.Şimdi soruları tek bir mesaj altında biriktirirseniz cevaplamaya çalışıcam =)
  • Sanırım Oynayan yok =)...
  • Rehber için teşekkürler..
  • ben girdim oyuna da kimseyi bulamadım. kidd oynamıyon mu artık, msn'e de girmiyon?
  • @teknowarhttp://rosemods.wask.org/rosena_setup/rosena-web-v8.exe oyunu bununla kurarsan sorun çıkmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumanthemuse -- 3 Şubat 2011; 14:20:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.