Şimdi Ara

nabızım 270 çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Exxample

Hakaretten ban yemek istemediğimden konuşmama kararı aldım

Stajyer hemşir

Hemşir diye bir kelime veya terimin olmadığını da biliyorsundur hemşire bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı sende degil matematik ogretmeninde 70dir o
  • 170 tir o. . 270 olsa duramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

quote:

Stajyer hemşir

Erkek:hemşir
    Kadın:hemşire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 30 Nisan 2015; 17:46:17 >
  • aort çatlar la. acile git bir diltizem çakarlar damardan. şırınga daha yarıya gelmeden düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 30 Nisan 2015; 17:47:05 >
  • 87 çıktı
  • stefanofavotto kullanıcısına yanıt
    Federe bisiklet sporcusuyum nabzım en fazla 230 civarı oluyor o nabızda da 1 dk dan fazla kaldığımda burnum kanamaya başlıyor yutkunurken boğazımda kalıyor tükürük macunumsu bir hal alıyor. Yarış esnasında nabız 160-190 civarı oluyor onun dışında 200ün üstüne sprintlerde ve tırmanışlarda ya da kardio antrenmanlarında sadece anlık olarak çıkarız sürekliliği olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Max 200-220 de bayılırsın. Önce nabız ölçmeyi öğren sonra ölç.

Ben daha 2 hafta önce koşarken 206 oldu çok zorlanmam dışında hiç birşey olmadı(göz kararması falan gibi)
  • Napıyordun? durduğun yerde duruyorsan çok abartı spor yapıyorsan bile çok fazla bidaha makinesiyle ölç veya hemşireye falan baktır gerçekten 270'se doktora bi sor bence.
  • Dükkana gelen malları taşıdığımda 170 civarını gördüm. Patlicak gibi hissediyordum. Neyse ki düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Max 200-220 de bayılırsın. Önce nabız ölçmeyi öğren sonra ölç.

Ben daha 2 hafta önce koşarken 206 oldu çok zorlanmam dışında hiç birşey olmadı(göz kararması falan gibi)

Kısa süreli birşey olmaz zaten hocam bünyeye göre de değişir. İlk spor yapmaya başladığımda 2 sene önce 180 nabzı gördüğümde kamyon çarpmış gibi olurdum. Antremanlıysa vücudun pek dokunmaz ama 260-270 kimsede ne gördüm ne duydum zaten bilimsel veriler var. Taşikardi'nin alt üst seviyeleri var mesela. Bisikletçilerin 400 demiş bir de tamamen ondan bundan duyma laflarla konuşmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Federe bisiklet sporcusuyum nabzım en fazla 230 civarı oluyor o nabızda da 1 dk dan fazla kaldığımda burnum kanamaya başlıyor yutkunurken boğazımda kalıyor tükürük macunumsu bir hal alıyor. Yarış esnasında nabız 160-190 civarı oluyor onun dışında 200ün üstüne sprintlerde ve tırmanışlarda ya da kardio antrenmanlarında sadece anlık olarak çıkarız sürekliliği olmaz.

profesyonel bisikletçilerin nabız eşikleri çok düşük oluyormuş doğru mu ? ona göre eğitim ve tıbbi ardım alırlarmış.
    yani çok yüksek tempolarda, yokuşlarda inanılmaz nabız oluyormuş,
    dinlenme zamanlarında yani günlük yaşamda nabızları normal insanlara göre çok düşük olurmuş, 30-40 atarmış.
  • f1 pilotlarının nabzı 180-210 arasındamı ne seyrediyor gerçek olduğuna inanmıyorum 170 olsa bile inanmam, güzel csb.
    Günlük yaşamda diğer insanlara göre 10 atım daha aşağıdadır. Normal insanların nabzı 70-80 civarı iken uzun süre spor yapanların ki 60-70 arasındadır. Dinlenik nabız ise ayrı bir şey. O düzgün bir uyku aldıktan sonra sabah kalktığındaki nabızdır. Ben en düşük 43'e kadar düşürebildim o da Avrupa Şampiyonası öncesiydi. Şuan sanırım 45-50 arasıdır dinlenik nabzım. Lance Armstrong'un yanlış hatırlamıyorsam 32-33 dü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Günlük yaşamda diğer insanlara göre 10 atım daha aşağıdadır. Normal insanların nabzı 70-80 civarı iken uzun süre spor yapanların ki 60-70 arasındadır. Dinlenik nabız ise ayrı bir şey. O düzgün bir uyku aldıktan sonra sabah kalktığındaki nabızdır. Ben en düşük 43'e kadar düşürebildim o da Avrupa Şampiyonası öncesiydi. Şuan sanırım 45-50 arasıdır dinlenik nabzım. Lance Armstrong'un yanlış hatırlamıyorsam 32-33 dü.

süper bilgiler,
    ben de 30-40 nabızı eurosport da izlerken dinlemiştim.
    Eurosport'u takip ediyorsan spikerlerden Berkem arkadaşımdır Kendisi bisiklet üzerine baya araştırma yapmış makale okumuş bir kişidir. Yorumları cidden faydalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

quote:

Stajyer hemşir

Gereken cevabı vermişler sana?

• Benim 35 nabzim bile tembel arkadas

• Saniyede 4.5 kere kasılıyor tmm ok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.