< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmir'de 5.4 büyüklüğünde deprem oldu (3. sayfa)

-
-
anladım evlat.
yarın ilkokul var, saat geç oldu. sütünü iç ve yat.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugarbKonu deprem. Fayın türü uzunluğu derinliği geçmişi yeri. Bunları konuşmayıp ne diyecek? Bana demeli mesela "şu şu gemiyle denizde şu derinlikte şu türde fay var," gibi konuşması gerekli.
Bilim insanı veriyle konuşur.
Kendisi böyle yapıyor demiyorum ama veri konuşulmazsa spekülasyondan ileri gitmez.
Habere tıklamadığın o kadar belli ki, adam söylüyor. Ayrıca adam haber spikeri mi? Git, teknoloji kullan, araştır. Google'a "Bursa deprem" yazsan, sana her bir detayını veriyor. Hem biraz kendini geliştirmiş olursun. Adam en son büyük depremi, yönünü falan hepsini vermiş :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C310C162Aanladım evlat.
yarın ilkokul var, saat geç oldu. sütünü iç ve yat.
Hâlâ anadilini düzgün yazamıyorsun. Anadilini doğru yazmayı öğrenene kadar benimle muhatap olma ihtiyar. Biz bu lafları ergenken söylüyorduk. Zeka yaşını belirttiğin için ayrıca teşekkür eder, iyi geceler dilerim. :)
-
Üsluba bak! Sen kimsin ki? Tek bir haber üzerinden mi eleştirdim adamı ben? Ne anlatıyorsun aç bak falan diye!!
Maraş Malatya bölgesi içinde birçok insan önceden uyarıyordu! Görür bunu söyledi diye ne olacaktı yani? Ayrıca adamla bir derdim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampiyon sakin ol. Birincisi, Maraş değil, Kahramanmaraş; doğru yazacaksın. İkincisi ise, zaten faylar belli, yoktan oluşmuyor. Buna devletin önlem alması lazım ki sen de hemfikirsin.
-
hoca son zamanlarda akdeniz'de durmadan devam eden 4 üstü büyüklükteki depremler için şöyle demiş:
-
Ege'de bi titreme var milleti tedirgin ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Şubat 2025; 23:8:33 > -
İzmir'de 5.4 büyüklüğünde deprem oldu
Artık saçma sapan siyasi oyunlarınızı bırakıp insanların hayatları için bir şeyler yapın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X