Şimdi Ara

Nacizane yorumum[YGS 2.1 K]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle ygs sonucu 2.1 k, lys-1 de hedefi +75 olan tahminen 62-68 gelecek bi hocanizim.Deneme icin cok vaktim kalmadigi icin bu forumdan hareketle 345 denemeleri cozdum ve 74-80 arasiydi netlerim.
    Sinava gelecek olursak bi kere genel olarak hepimize cok zor gelen hangileri kesinlikle dogrudur sorulari epey fazlaydi hatirladigim kadariyla bu birincisi
    Ikincisi hic bi sene trigo ve dizi sorulari bu kadar sert degildi ayrica onceki senelerden alistigimiz ve hep r nin 1/2 oldugu ve cevabin iki kati oldugu basit bi seri sorusu da yoktu
    Mat 1 kismi 2013 ile kesinlikle yarisir hic eyyam yapmayin
    Turev integral ortalama olup herkesin cozebilecegi sorulardi.sadece limitte kesinlikle dogrudur sorusu cok eleyiciydi(yalniz 3 yaptim bu arada )
    Geometri analitik sorulari zevk veren sorulardandi kesinlikle orijinaldi yapamadim o an ayri mesele
    Ancak geometri genel olarak 2015 in kesinlikle altinda bu da bi gercek
    Genel olarak mat kisminin zorlugu 17>13>15>14 seklinde bence
    Geo kisminin ise 15>17>=13 oldugunu dusunuyorum
    Biraz can sikici olmus olabilir yazim ilk mesajlarim alisamadim kusura bakmayin
    Artik fen calisma vaktidir herkese kg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tek sıralama tahmini dısında her şey mantiklı

Mat 2013>2017>=2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 11 Haziran 2017; 18:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum 345 70 civerı yapardım bunda 66 işaretledim ygs 3 küsur. soru bankalarında olmayan sorular vardı benim alışık olmadığım soru tipleri mevcuttu
  • katılıyorum benim netlerimde 60-65 arası maalesef
    başarılar hocam inşallah hedefinize ulaşırsınız
  • Baya sevindim keyifli bir yazi olmuş içimize su serptiniz

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki de haklisiniz acikcasi.belki heyecanla sunu atliyor olabiliriz ornegin 2013 teki (f+g) x=1 de sureklidir grafik sorusunu hatirliyorsunuzdur biz yeni basim kitaplarda onceden cozdugumuz icin lys den once 13 u cozunce kolay geliyo olabilir bundan sonra belki yeni kitaplarda bu senenin sorulari olacagi icin belki de 2020 de forumda 2017 mat cok ez di diye baslik da acilabilir bilemiyorum

• dizi sorusu kaç tane geldi.1 taneydi sanırsam o da 30 saniyelik soruydu.Diziler artı polinomdan 5 net gelir kafasındaydım. 1 net geldi sanırsam başka dizi sorusu yoksa.
  • Hocam vallahi intihari bile düşündüm o kada kötüydüm inşallah 2015 e yakin gelir.Tam 2015 gibi gelmez ama analitik çok zordu.Analitik dışınde 5 boşum var ve 2-3 yanlis cikar.Analitik den 10 sorum boş kati cisim 2 boş.Sinavda acaip sıkıştım afederseniz sinav bittigimde yerimden kalkmaya calistim bi anda agri saplandi yamisip kaldim hocalar falan cikardi

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.