Şimdi Ara

Nacon Revolution Pro Controller v2 ( Ps4/ Pc )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps ve Pc için profesyonel oyuncu kontrolcüsüdür. Kontrolcünün arka kısmındaki 4 ek tuşa dilediginiz tuşu atayabilir oyun performansınızı dörde beşe katlayabilirsiniz. Bilenler tanıyacaktır Fps oyunlarında devasa avantajlar sağlamaktadır. Sonynin lisans verdiği firmadır Nacon, ürün orijinaldir amazon fiyatı 100 doların üstünde, kontrol edilebilir. Bilgisayardaki programı sayesinde sensivity, atamalar, makro, tetik hızı ve birçok şey ayarlanabiliyor ve bu ayarlar dört farklı profile atanabiliyor, profiller kontrolcü üzerinden degistirilebiliyor. Üniversitemin son senesi ve devamında da akademi düsündügüm için artık playstation oynayamayacagım bu yüzden satıyorum. Ürün 5 ay önce alındı ve haftada toplam 3-4 saat oynadım. Tek bir kusuru yok hem kozmetik hem diğer açılardan. Analogların bakımını da wd40la yaptığımdan ürün yeni kutusundan çıkmış gibi.
    Versiyon 1lerin ikinci elini ülkemizde 500 liradan satarlarken ben tertemiz versiyon 2yi 500 Tlden satıyorum. Dileyene yanında bir adet kontrolfreek vereceğim onun da piyasa fiyatı 100 TL civarında. Şimdiden hayırlı olsun.
    [simage]https://im
    Nacon Revolution Pro Controller v2 ( Ps4/ Pc )g.donanimhaber.com/upfiles/2576293/e409a3e9-b550-4def-83c6-ce1bdb17767f.jpeg[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.