Şimdi Ara

NAKİT LAZIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sero77

quote:

Orijinalden alıntı: yırtıcı1

kuyumcuya git bana 200 liralık altın ver de sonrada boz bunu de hem nakitin faizinden daha uygun oluyo

bence olmaz.. pos cihazından kesinti % 1 dir ortalama, hangi kuyumcu bu kazançla çalışır, ama şuda var kimse pos cihazından kart çekip nakit vermez,çünkü para ertesi gün hesabına geçecek banka'dan

yanı hıc bı ıhtımal yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldydrp0

quote:

Orijinalden alıntı: sero77

quote:

Orijinalden alıntı: yırtıcı1

kuyumcuya git bana 200 liralık altın ver de sonrada boz bunu de hem nakiin faizinden daha uygun oluyo

bence olmaz.. pos cihazından kesinti % 1 dir ortalama, hangi kuyumcu bu kazançla çalışır, ama şuda var kimse pos cihazından kart çekip nakit vermez,çünkü para ertesi gün hesabına geçecek banka'dan

yanı hıc bı ıhtımal yokmu

Var arkadaşım Ankara' da oturuyorsan sana bir kaç adres verebilirim. İstersen kredi kartından taksitle çektirip, karşılığında nakitte alabilirsin. Tabi taksit sayısına göre komisyon alıyorlar.

• hadı ya. ankarada degılm ama :S
  • ALLA'H VERSİN...
  • bana da lazım.. ona da lazım... diğerine de lazım......

PARA HERKESE LAZIM !
  • lazmda konunun ıcerıgınde yardım ıstıyormm posdan nası cekerım
  • Kardeş ben baya zenginim. Pm den ulaş bana. 200 lira borç vereyim ama gelecek ay 230 lira geri verirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Kardeş ben baya zenginim. Pm den ulaş bana. 200 lira borç vereyim ama gelecek ay 230 lira geri verirsen.

30 u neci
  • iddaa
  • Para mi verelim ne istiyorsun anlamadim..
  • hepsiburada.com 'dan külçe altın alıp gidip nakit olarak satın işte. Ne bekliyorsunuz, birisinin ver kredi kartı numarasını hesabına 200 TL geçeyim demesini mi?
  • postan kart cektırınce dırek elıme 200tl nakıt gecıcekmı onu soruyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Atm ye kürekle vur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.