quote:Orjinalden alıntı: Cernunnos hocam o nasıl msn rengidir ya hacı NakkaSss dedi yaw hacım pembeyi çok seviyomuş bende pembe yaptım
iftira la bende normal erkek rengı mavii quote:Orjinalden alıntı: DeNiz_YıLDız quote:Orjinalden alıntı: Cernunnos hocam o nasıl msn rengidir ya hacı NakkaSss dedi yaw hacım pembeyi çok seviyomuş bende pembe yaptım
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss iftira la bende normal erkek rengı mavii quote:Orjinalden alıntı: DeNiz_YıLDız quote:Orjinalden alıntı: Cernunnos hocam o nasıl msn rengidir ya hacı NakkaSss dedi yaw hacım pembeyi çok seviyomuş bende pembe yaptım hadi hadi, yeme bizi pembeli pembeli
quote:Orjinalden alıntı: Cernunnos quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss iftira la bende normal erkek rengı mavii quote:Orjinalden alıntı: DeNiz_YıLDız quote:Orjinalden alıntı: Cernunnos hocam o nasıl msn rengidir ya hacı NakkaSss dedi yaw hacım pembeyi çok seviyomuş bende pembe yaptım hadi hadi, yeme bizi pembeli pembeli aaa durun la durun 1 dk bişi dicem çok önemli ... Şok haber... NakkaSss bizim gereksizlerden birine aşık olmuş... hacı kime aşık oldun laa ... aboww vay başımıza gelenler...
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss lan olum ben senın ss nı alıp koyucaktımm bu arada ne lan o win98 mi kullanıyon @NakkaSss la moruk buna ne dicen peki
Nakkasss'ın da ne olduğu yavaş yavaş çıkıo ortaya Kime vuruldun söyle bakim Gereksizlerde zaten 3-5 kız var hadi hadi çekinme
la olm yok kımseye vurulmadım işte kanıt benım rengım mavi ve xp kullanıyom denız yıldızz olumm bak yanlıs yapıyonn
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss la olm yok kımseye vurulmadım işte kanıt benım rengım mavi ve xp kullanıyom denız yıldızz olumm bak yanlıs yapıyonn neeee kimseye vurulmadın mı peki bu ne la hadi bakalım buna cvp verde görim seni
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN nakkasss delikanlı adamdır yapmaz öle sey hacım seni biliyomda.. NakkaSss biras şeytan adam u lan NakkaaaaaaaaaSss ....