arkadaşlar nalbur dükkanında kullanılmak üzere çok detaylı bir program arıyorum. programda şu özellikler olmalı
Alış - Satış - Stok Takip Programı anlaşılır ve kolay kullanılabilir bir yapıya sahip olması lazım Programı, ürün alışı ve ürün satışı yapılan, tüm ticari sektörlerde; stok takibi, cari hesap takibi, kasa takibi, çek senet takibi, döviz işlemleri, irsaliye, fatura yazdırma işlemleri LİSTEDEN FİYAT ÇIKARMA ve programa girilen ürünleri bir araya getirip istenilen ürünü alt alta toplayıp bu ürünlerin iskontosunu düşüp yazıcıya aktaracak
örnek bir program var ama bu programda işe yaramıyor tam olarak linki veriyorum ..
mesela müşteri elindeki listeyle dükkana geldiği zaman biz bu listeyi alıp program aracılığıyla teker teker listede yazanları programa ekleyip bütün hepsinin toplayıp üzerinden iskontoyu düşecez ve listeyi yazıcıdan çıktısını alacağız...
Böyle programı nerden bulabilirim internette googleden bir sürü demo indirdim ama hiç biri tam olarak işimi göremiyor..
dostum genellikle nalburlarda Eta programının kullanıldığını görüyorum. ama internette basit bir aratmayla şunları buldum belki işine yarar.