Şimdi Ara

name.com daki domaini isimtescil host u ile kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • isimtescilden aynı anda hem domain hemde host aldım. name.com dan sadece domain aldım. istiyorum ki name.com daki domain im için isimtescildeki hostumu kullanayım bunu nasıl yapabilirim. ilk başta atspace den üsretsiz host yeri edindim ancak tek dosya için 200 Kb sınırı var. isimtescildeki domain ve bu domaine ait host boşta duruyor.name.com dan alınan domaini, isimtescildeki host ile birleştirmek istiyorum varmı yolu arkadaşlar... ?

• name.com'da bulunan domain adınızı isimtescil'deki hostunuzun dns adrelerine yonlendirmeniz gerekmektedir. ondan sonra hosting panelinizi yardımyıla domaininizi park edebilir veya ekleyebilirsiniz
  • name.com daki dns bilgilerimi ns1.isimtescil.net ve ns2.isimtescil.net olarak değiştirdim. ama isimtescil.net üzerinden ne yaptıysam yeni domain ekleyemedim. plesk panele girdim burada domain ekleme diye bir menü yok. www (çentik) domain.com şeklindeki domainimi editleyemiyorum nereden nasıl yapılır bilen varmı arkadaşlar...?

isimtescilin plesk panelinde görünen durum aşağıdaki gibi...

name.com daki domaini isimtescil host u ile kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 15 Nisan 2009; 21:28:07 >
  • isimtescil görünüşe göre host paketinize sadece 1 domain atama özelliği vermiş
    isimtescile mail atıp ya ekstra domain bulundurmak özelliğini rica edeceksiniz (yapma zorunlukları yok)
    ya da name.com domainin için yeni bir host satın alacaksın. Normalde host paketlerinin çoğunda 1 pakette 1 domain barınır kebirhosttun yıllık 40 tl olan paketinde 3 domain tutabilirsin.
  • bugün isimtescil ile konuştum. domain eklemek için 10 dolar + kdv istediler. domain değiştirme olayı ilk 1 ay ücretsizmiş sonra 10 dolar + kvd oluyormuş.

ben istiyorum ki aldığım hosting hizmeti için birkaç domain ekleyebileyim, istediğimde bu domainlerden birini silip farklı bir domain ekleyebileyim, bu domainlerimin kapasitelerini ayarlayabileyim. bunları uygun fiyatlı sağlayabilecek bir hosting firması arıyorum arkadaşlar...bilen var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 17 Nisan 2009; 4:42:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac2003

bugün isimtescil ile konuştum. domain eklemek için 10 dolar + kdv istediler. domain değiştirme olayı ilk 1 ay ücretsizmiş sonra 10 dolar + kvd oluyormuş.

ben istiyorum ki aldığım hosting hizmeti için birkaç domain ekleyebileyim, istediğimde bu domainlerden birini silip farklı bir domain ekleyebileyim, bu domainlerimin kapasitelerini ayarlayabileyim. bunları uygun fiyatlı sağlayabilecek bir hosting firması arıyorum arkadaşlar...bilen var mıdır ?

Sen istediğin gibi at koşturmak istiyorsan reseller hesabı alacaksın. Kebirhostta 512 mb lık hesap 45 tl idi
    istediğin kadar domain ekleme çıkarma domainlare istediğin kadar mysql+mail ve trafik verme özelliği var
    "reseller veya bayi hesabı" alacaksın sen
  • msn@roseserhost.net adresini ekleyin görüşelim.
  • Değişik paket ve özelliklerde hosting, domain vps ve dedicated çözümlerimizi inceleyebilirsiniz.
    www.domain34.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.