Şimdi Ara

Nami nerf gelir mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • namiyi bilmem ama jannaya ufak bi dengeleme gelebilir kalkan için veya muson için bekleme süresini uzatabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagshot -- 22 Eylül 2014; 20:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake Taxi

quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyokoshun

Çöp hero olduğunu düşünmene sebep olan ne
    Gayet iyi bir sup

late game tek yiyor bir thresh degil

Bu zihniyet ile AP destek karakterlerini kaldırıp Thresh Leo Ali girelim sadece.

Nami dengeli bir şampiyondur gerek yoktur dengelemeye gayette başarılıdır çöp falan değildir.

morganayla nami bir değil

nami çöp

Konuştukça daha da sıvıyorsun, bari sus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• earlyde biraz güçlü gibi ama geleceğini sanmıyorum
  • Oynaması pek kolay değil q tutturamazsan gg zaten o yüzden nerflik durumu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaeDoS

nami çöp diyenler,teemoyla sup oynayanlar

nidaleeyle oynuyorum

Nicke bak

• nerf gelmez bence tam dengesinde şuan.
  • nerf lenecek.
  • bence yemez dikkatli oynamak gerekiyo. touch un elindeki de namiydi, matanında elindeki sen düşün durumu. ya da lustboy un elindeki nami
  • nami ilk çıktığında neydi ya öyle baya bi süre kimse almamıştı oyunlarda
  • Namiden önce karma morgana braum var nerflenmesi gereken

• Lucian nerfe gerek yok ideal suan icin sadece populer tristana max 650 olvak sekilde pasif ve q rangei gerek

Namide sıkıntı yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek faydalı bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Lucian nerfe gerek yok ideal suan icin sadece populer tristana max 650 olvak sekilde pasif ve q rangei gerek

Namide sıkıntı yok bence

kesnlikle trisin latede ki aşırı üstünlüğü engellenmeli.

ha q sunun AS'i düşürülürse zaten early gamede çöp olan tris lateye kadar kasamayacağı için gerçekten useless olabilir.
    dengelemeleri için vayne gibi 3 vuruştan birine pasif koymaları gerekir. q'nun da işlevini yitirmesi gerekir biraz e skiline buff getirebilirler.

denge istiyolarsa bunlar olmalı. range düşürüp q yu nerflerlerse o tirisin yüzüne bakan olmaz. vayne & varus tam gaz devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Earlyde w biraz fazla bence dengeleme yapılacak illa onun bir elden geçirilmesi lazım, yoksa acil nerf gerektirecek bir durumu yok.

hocam tutturmak mesele. gragasın q gibi. düşeceği yeri işaretliyor. bu da rakibe kaçma şansı veriyor. bence gereksiz. sadece damage olarak biraz azaltılabilir.
  • Gelmez nami nerf yerse braum thresh taric v.s bütün suplar yemek zorunda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla_hd

nami'nin bazı skillerinden kaçmak kolay olduuğu için gelmez bence

O yuzden dunya turnuvasinda kullanilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

Earlyde w biraz fazla bence dengeleme yapılacak illa onun bir elden geçirilmesi lazım, yoksa acil nerf gerektirecek bir durumu yok.

hocam tutturmak mesele. gragasın q gibi. düşeceği yeri işaretliyor. bu da rakibe kaçma şansı veriyor. bence gereksiz. sadece damage olarak biraz azaltılabilir.

Q demedim ki ben W dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

Q demedim ki ben W dedim

q diye görmüşüm. w'da pek fazla ayarlanacak birşey yok. aslında belki damage veya heal azaltılır. belki de taban değerleri oynanırsa olur gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.