Şimdi Ara

Namık Kemal Üniversitesi - 2018 Girişliler [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam televizyon tarzı ürünlerin tamiri için en uygun yer çorlu da borsa meydanında bulunan pasajlardır. Bisiklet için çarşıdaki dönerci sokağının arkasındaki Süral Salcano Bisiklet Bayisi en iyi bisiklet tamircisi odur tavsiye ederim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 30 Mayıs 2021; 16:44:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

.
    hayırlı olsun hocam.

akademik takvim doğruysa eğer 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında olacak. yanlış hatırlamıyorsam dersleri online olarak seçip okula gidip onaylattırıyorduk.

Akademik Takvim :http://oidb.nku.edu.tr/AkademikTakvim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 5 Eylül 2018; 3:36:13 >
  • quote:

.
    hangi okuldan geçtiniz?
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    bahçeşehir
  • quote:

bahçeşehir
    burs durumunuzu bilmiyorum ama okul tercihi çok hatalı olmuş.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 15 Eylül 2018; 21:4:29 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 30 Mayıs 2021; 16:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.
    kulüpler çok aktif değiller muhtemelen. gördüğüm kadarıyla aktif olup, etkinlik düzenleyen kulüpler sayılı. yıl içerisinde birkaç defa 1-2 kulüp kantine giden yolda masa açıyorlar. kulüp tanım günü tarzında bir şeye rastlamadım şimdiye kadar. kastettiğiniz şey oryantasyon günü ise benim girdiğim yıl olmmuştu fakat katılmamıştım. yanlış hatırlamıyorsam okul başladıktan sonra olmuştu. okula başlayınca haberiniz olur zaten. ek olarak oidb çmf ve nkü duyuruları takip ederseniz bu tip günler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 19 Eylül 2018; 20:33:54 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 20 Ocak 2021; 21:53:15 >
  • updullah 2019u var mı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

updullah 2019u var mı bunun
    bu yıl yok hocam :D üniye küstüm biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

bu yıl yok hocam :D üniye küstüm biraz

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman77 -- 20 Mayıs 2021; 1:47:0 >
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    bu sene bende çorluyu kazandım. sen de çorludamısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müko5534

bu sene bende çorluyu kazandım. sen de çorludamısın ?
    toplanırsanız haber verin arkadaşlar
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Okul hakkındaki düşüncelerin neler eğitim kalitesi sosyallik ve çevresi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Okul hakkındaki düşüncelerin neler eğitim kalitesi sosyallik ve çevresi ?
    Hocam bu beklentilere göre değişir. Eğer ki siz üniversiteye mesleğe, iş hayatına, gerçek hayat ile yüzleşmeye kalan bir son bir adım olarak düşünüp, hayatınızın olması gereken en güzel, en dolu dolu, birikim elde edebileceğiniz dönemi olarak bakıyorsanız. Büyük hayal kırıklıkları yaşamanız muhtemel. Öğrenci klupleri birkaçı dışında genellikle aktif sayılmazlar. Bölümüne ya da okula ilgili öğrenci sayısı çok çok düşük. Eğitim bazında birkaç bölüm dışında iyi şeyler söylemem mümkün değil. Çorlu'da yapılabilecek aktiviteler kısıtlı. Bu yüzden dolayı 2019 konusunu açmadım yıldım okuldan. :D ek olarak bu sene IEEE kulübünü aktif tutmaya çalışacağız. Yıl başında tanışma toplantımız olacak, bekleriz toplantıya. :D

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Benim izlemek istediğim yol şöyle, bu mesleği olabildiğince iyi bir şekilde öğrenmek. ingilizcem zaten iyi bir seviyede. Ve buradan mezun olduğumda ben mühendisim diyebilmek. Sizce yanlış düşüncedemiyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim izlemek istediğim yol şöyle, bu mesleği olabildiğince iyi bir şekilde öğrenmek. ingilizcem zaten iyi bir seviyede. Ve buradan mezun olduğumda ben mühendisim diyebilmek. Sizce yanlış düşüncedemiyim ?
    Hocam sorun şu iyi bir üniversitede okuyan birisine göre kendinizi geliştirmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Ek olarak gördüğüm, deneyimlediğim kadarıyla bilginizin yanında network de ne bildiğiniz kadar önemli. En kabaca tabirle şuan beraber okuduğunuz sıralardaki arkadaşlarınız ileride sizin referanslarınız, iş arkadaşlarınız olacaklar. Ne kadar kaliteli bir çevreniz varsa siz de o kadar kalitelisiniz demektir. Bu yüzden iyi bir üniversitede okuyan birisine göre sizin çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. Fakat gereken çabayı gösterdiğinizde de gidemeyeceğiniz bir nokta, açamayacağınız kapı bulunmuyor. Yine bir örnek vermem gerekirse itüde ODTÜ'de iseniz mülakat v.b. olmadan birçok firmaya(ASELSAN, baykar v.b.) sadece cvnizi ileterek staja kabul edilebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 28 Ağustos 2019; 2:26:1 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.