Şimdi Ara

Namık Kemal Üniversitesi kazananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wef

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler harç parasını öğrenen varmı 2 sinde kayıt hala açıklanmadı :S

1.öğretim harç parası ödemiyor zaten 2.öğretim harçlarıda :

http://oidb.nku.edu.tr/ilkkayit/0/s/6451/7832

2. öğretimim biliyorum ödenmediğini sağol facete açıklamışlar.

2 sine kadar açıklamadılar eski ücreti yatırın dendi sonra onlar geçen senenin saçma sapan iş yapıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 4 Eylül 2013; 0:33:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wef

quote:

beyler harç parasını öğrenen varmı 2 sinde kayıt hala açıklanmadı :S

1.öğretim harç parası ödemiyor zaten 2.öğretim harçlarıda :

http://oidb.nku.edu.tr/ilkkayit/0/s/6451/7832

2. öğretimim biliyorum ödenmediğini sağol facete açıklamışlar.

2 sine kadar açıklamadılar eski ücreti yatırın dendi sonra onlar geçen senenin saçma sapan iş yapıyorlar :)

evet bugün onu bende gördüm duyurular'da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -SoloTurk-

nmk marmara ereglisi myo bür yönetimi ve yönetici asisitanlıgı

Varmı kazanan ben gitmeyi düşünmüyorumda fikir alışverişi iyi olur

Hocam bende ek yerleştirmelerde Marmara ereğlisi myo kazandım müsait olduğunuzda pm atarsanız soracaklarım var.

Edit: Bende Büro yönetimi herhalde aynı sınıfta olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukai. -- 6 Ekim 2013; 15:51:03 >
  • Vallahi hocam hayırlı olsun ben gitmemeyi seçtim. Seneye başka biyer inşallah. Umarım herşey gönlünüzce olur.
  • quote:

Vallahi hocam hayırlı olsun ben gitmemeyi seçtim. Seneye başka biyer inşallah. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Sağolasın hocam gittim kayıt oldumda ne kalcak özel yurt var ne kyk hala yer ayarlama uğraşındayım.
  • Çorlu mühendislik fakültesi İstanbul'a yakın olmasına rağmen puanları çok düşük nedenini anlayamadım bir türlü acaba eğitimi mi yetersiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

quote:

Vallahi hocam hayırlı olsun ben gitmemeyi seçtim. Seneye başka biyer inşallah. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Sağolasın hocam gittim kayıt oldumda ne kalcak özel yurt var ne kyk hala yer ayarlama uğraşındayım.

Öyle zaten benim gitmememin baş etkenlerinden. Özel yurt yerine pansiyonlar var fakat aylıgı 700 tl. böle bir saçmalık olamaz. 2 kişiligi 500 tl.

Ayrı eve cıksan oturulabilecek bir ev 700 tl.

2 yıllık masrafım 20 milyarı geçecegini düşününce istanbulda özel okurum daha iyi dedim ve vaz geçtim başarılar dilerim umarım herşey gönlünüzce olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

quote:

Öyle zaten benim gitmememin baş etkenlerinden. Özel yurt yerine pansiyonlar var fakat aylıgı 700 tl. böle bir saçmalık olamaz. 2 kişiligi 500 tl.

Ayrı eve cıksan oturulabilecek bir ev 700 tl.

2 yıllık masrafım 20 milyarı geçecegini düşününce istanbulda özel okurum daha iyi dedim ve vaz geçtim başarılar dilerim umarım herşey gönlünüzce olur.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için ben ne yazıkki kayıt olduktan sonra haberim oldu keşke orayı yazmasaydım artık bakcaz bi yoluna.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.