Şimdi Ara

NANOKATALOG'TAN Alışveriş Yapmayın! (GÜNCELLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2.5 sene önce 1050 ti almıştım o zaman epey ilgilenmişlerdi neler yanlış gitti acaba :(
  • Sipariş verdiğim sogutucu geldi.muhtemelen bekleywn arkadaşların ürünleride kargolanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler geliyor arkadaşlar o yönde sıkıntı yasayan yok da ne zaman gelir gelince başına bir şey gelirse neler yaşarım in cevabı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arıza riski az olan fiyat olarakta makul ürünler alınabilir ki bazı ürünler amazondan bile uyguna geliyor + olarakta.elinde dandikte olsa bi garantin oluyo.rma,2.kez gümrük masrafı gibi

NANOKATALOG'TAN Alışveriş Yapmayın! (GÜNCELLENDİ)dertlerin olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün fiyatları uygun da gelmiyor horacam işte biraz şans. Bugün müsteri temseilcisiyle konuştum bana sattıkları ekran kartının tedarik edilemediğini söyledi ve bu ekran kartı hala satışta ..
  • Sana çok teşekkür ediyorum hocam ekran kartı almayı planlıyordum o siteden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Phanteks kasam 45 günde falan gelmişti
  • Nanokatolog urunumun 1 tanesini yarin kargolayacakmis digeri icin ise haftaya olabilir diyorlar yarinki urunu teslim aldgimda 2.urunu gondermemezlik edebilirler mi ? sonucda yarin faturayi da gondericeklermis Kutuyu acarken video ceksem kanıt olusturur mu bu video?

• quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170

Nanokatolog urunumun 1 tanesini yarin kargolayacakmis digeri icin ise haftaya olabilir diyorlar yarinki urunu teslim aldgimda 2.urunu gondermemezlik edebilirler mi ? sonucda yarin faturayi da gondericeklermis Kutuyu acarken video ceksem kanıt olusturur mu bu video?
    Ne olur ne olmaz çek dursun kenarda.

Benim macun hala gelmedi. Salı günü arkadaşa sordurdum tekrar. Cuma günü gümrükten geçecek biz haber vereceğiz demişler. Ölme eşşeğim ölme yani.
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    tum parcalar hazir bir sogutucuyla ekran karti kaldi ekran k. yarn gonderceklermis insallah baska bi siteden sogutucu alip bilgisayar topliyim diyorum nanodaki sogutucu gelince de onu sataym diyorum 3 haftadir bekliyorum su 2 parcayi sizce sacma mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170

tum parcalar hazir bir sogutucuyla ekran karti kaldi ekran k. yarn gonderceklermis insallah baska bi siteden sogutucu alip bilgisayar topliyim diyorum nanodaki sogutucu gelince de onu sataym diyorum 3 haftadir bekliyorum su 2 parcayi sizce sacma mi olur?
    Daha ürün gelmediği için bir şey diyemem. Yukarıda arkadaşlar da geldiğini ama geç geldiğini söylemişler.
  • 1 ay sonunda ürün geldi. Bu firmanın çalışma mantığı diğer konularda da yazıldığı gibi yurt dışından getirme yöntemi ile toplu sipariş üzerinden yürüyor. O yüzden şimdilik sorun tedarik süresi gibi görünüyor ilgililere duyurulur..
  • Gerçekten neymiş bu nanokatalog ya.. Keşke buraları okusaymışım sipariş vermeden önce.
    Burayı okuyana kadar dolandırıldım herhalde diye düşünmeye başlamıştım.

Ürün sayfasında 5-7 gün içinde tedarik edilir diyor ama bugün, 10 gün geçtikten sonra sordum, "bir hafta sonra arayıp yine sorun ne zaman geleceğini" dediler.
    Ben de iptal ettim. Gerçekten, çinden bile daha hızlı geldiği oluyor siparişlerin.

15 yıldan fazladır online alışveriş yaparım böyle rezalet yaşamadım.

Buradan sipariş vermeyi düşünüyorsanız çok dikkat edin.
  • arda-tt A kullanıcısına yanıt
    Sabır ve gerçekten maliyet açısından karlı olmak lazım. aksi takdirde bulaşmamak en iyisi
  • Steelseries arctis pro wireless aldi arkadasim bir ayda geldi piyasadan 1000tl ucuza faturada kesmisler gec geliyor ama geliyor icerde bir suru calisan var dolandirici diyemeyiz.

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Evet "dolandırıldım mı acaba" diye araştırınca gördüm, gönderiyorlarmış fakat 1 ayı bulabiliyormuş..
    E o zaman yazsınlar ürün sayfasına... Ona göre sipariş verelim ya da vermeyelim... Neden "5-7 gün içinde tedarik edilir" yazarlar ki...?

Şimdi aynı ürünleri başka bir yerden sipariş verdim, teyit de ettim kargoya veriyorlar, ürünler yarın elimde.
  • Bu tipleri ilk çıktığı andan itibaren,amazon malı çeken bitikler olduğunu öğrendiğim günden beri DH li forumdaşlara yazdım

-Nanokatalog ALMAYIN !
    -Vatan Bilgisayar almayin !

• Arkadaşlar ben de 2 adet be quiet kasa fanı sipariş vermiştim. Yaklaşık bir ay sonra bugün elime ulaştı ürünler. Kutulu, faturalı, paketlemesi güzel. Fiyat olarak da amazondan daha ucuza geldi. Sorun yaşayanlar olabilir tabiki ama vur deyince de firmayı öldürmemek lazım. Sonuç olarak böyle firmaların olması tüketici lehine bir durum.
    Sadece sipariş verince sabretmek gerekiyor. Bunu bilerek ürün alın. Bir de ürünün garanti durumu aklımda soru işareti. Global bir garanti oluyor mu bilmiyorum.
  • Mr.Elm M kullanıcısına yanıt
    www.bilisimport.com
    Kasa Fanları En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Bilisimport.com'da | Bilisimport.com
    https://www.bilisimport.com/kasa-fanlari/?brandId=1793

Neden burdan almadın ki? Neyse gelmiş sonuçta.

• Merhabalar arkadaşlar, söylemem gereken bir kaç şey var. Yeni konu açmak istemedim.

Bu ayın 6 sında anakart siparişi verdim. Piyasaya göre 100 TL daha ucuz diye.
    Ayın 11 de hala tedarik sürecindeydi ve Nano kullanılmış/iade edilmiş veya ayıplı ürünleri satıyor diye yorumları okudum. Bu sebeple iptal istediği oluşturdum.
    3 gün iptal isteğim onay sürecinde bekledi.
    Nano ya site üzerinden ulaştım ve telefon ile aradım.
    Kimisi iptal edilir dedi. Kimisi 13 gün içinde iade alırsınız dedi kimisi 10 gün dedi. En sonunda iptal talebim onaylandı.

Ben buradan anladım ki iade etmeleri bile aylarca sürecek.
    Şikayetvar üzerinden iyzico ve nanokatolog u şikayet ettim. İade etmiyorsunuz diye. İyzico beni aradı gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Müşteri hizmetleri çok iyi iyzico nun. Nano ise bildiğiniz sahtekar esnaf gibi laubali konuşmalar felan yapıyor.
    Sorumlu olarak iyzico yu bana gösterdikleri için İyzico yu da şikayet ettim ben aslında.
    En nihayetinde ertesi gün iade aldım arkadaşlar.

İade yapmak isteyenler faydalanmasını istediğim için bu postu geçiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.