Şimdi Ara

Napacağım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diş gelir de tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYGD G kullanıcısına yanıt
    Kardesim 19041 siralamam var ben de yazicam pek umut yok ama karsi yazarim

• Tyt ayt 2 T kullanıcısına yanıt
    Ya şu an işteyim tam bakamıyorum böyle bir sonuç pek beklemiyordum öncedende bakmadım ama önümde mühendislikler de var ne bileyim ağrı tıp açılacak ulan bir fizik tüm hayatımı değiştirdi ya :( sonucumu akşam falan atayım ibretlik olsun diye.

• GYGD G kullanıcısına yanıt
    Beni de ayt fizik ve obp bitirdi

• Bir çok diş hekimliği ve kaliteli mühendislik bölümlerine rahat girebilirsiniz. Ancak şimdi yerlrşeyim de seneye kırık obp ile tekrar bazırlanırım diye düşünmeyin kırık obp çok fazla geri atıyor malesef. Şimdi yerleştikten sonra ikinci senemde obp kırık değilken girip kazanırım diye de düşünmeyi tavaiye etmem çünkü hem aynı zamanda kendi okulunla uğraşacağın için hemde aradan belli bir zaman geçireceğin için konuları unutarak daha geri seviyeden çalışmaya başlamış olacaksın aynı zamanda 1 sene mezuna kalmak varken 2 sene mezuna kalmış gibi olacaksın yani o şekilde de işin zor olacak. Şimdi gidebileceğin yerleri iyi araştır eğer tercih yapacaksan dönüp arkana bakmayacak tekrar sınava girerim demiyecek şekilde tercih yap veya ben bir sene daha çalışırım kendi temelimin üzerine pek çok bilgi daha ekler güzel bir sonuç elde ederim tıpı kazanırım diyorsan mezuna kalmaktan korkma ancak ben çalışırım verimli bir sene geçiririm diyorsan tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muaz_35 -- 31 Temmuz 2018; 10:47:23 >

• Muaz_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim bakalım tıp yazacağım illaki olmadı diş gibi gözüküyor. Mezun kalma şansım yok kırık o olmayan obp ile tekrar şansımı denerim belki ama zaman ve bölüm ne gösterir bakacağız artık.
  • Elazig dis hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.