quote:Orijinalden alıntı: Ahmet.Kemal quote:Orijinalden alıntı: NoBLeSaTaN kötü sitelerde dolaşıyorum hacı bu kadar da açık olunmazki yok ya uykum var uykulu olunca bi ekşını kalmıyo neyse ben yattım iyi geceler DH
quote:Orijinalden alıntı: Layblood divxi mp4'e cevirip telefona atmakla ugrasiyorum, ama telde ses geliyor goruntu yok delirecem.. Banane lan
quote:Orijinalden alıntı: James Hetfield quote:Orijinalden alıntı: Layblood divxi mp4'e cevirip telefona atmakla ugrasiyorum, ama telde ses geliyor goruntu yok delirecem.. Banane lan Sorduk mu lan
quote:Orijinalden alıntı: Kènan Az önce asıldım, şimdi sigaramı keyif ile içiyorum ve 1.5 saat sonra işe gidicem
quote:Orijinalden alıntı: Layblood quote:Orijinalden alıntı: James Hetfield quote:Orijinalden alıntı: Layblood divxi mp4'e cevirip telefona atmakla ugrasiyorum, ama telde ses geliyor goruntu yok delirecem.. Banane lan Sorduk mu lan
quote:Orijinalden alıntı: Kènan Az önce asıldım, şimdi sigaramı keyif ile içiyorum ve 1.5 saat sonra işe gidicem orgazm sigarası
quote:Orijinalden alıntı: Kènan Az önce asıldım, şimdi sigaramı keyif ile içiyorum ve 1.5 saat sonra işe gidicem hangi elinle içiyosun