Ya cocuk senden daha vahşi ve güçlü çıkar dayagı sen yersin Ya cocuk annesini cagırır bana vurdu diye bide ondan yersin Yada cocuk ögretmene söyler sen oda benim ayakkabımı caldı dersin tüm hocaların yaptıgı temel söz''illa vurman mı lazım'' fln der bide ondan yersin
bence adam gibi iste vermesse bi yetişkinine şikayet et
kardesım sen kac yasındasın allah askına,olay okul dısında gerceklesıyor,kımın umurunda ya,hem ben o cocugu bı guzel dovmeden o ayakkabıları gıyersem basıma bı bela gelır,en ıyısı dovmek.bana 200 mılyon zarar yaptırdı hayvan herıf
1.haklısın 2. de böyle durumlarda her ne kadar senden iri veya güçlü olursa olsun temiz çözümlerde var grup olarak tek kıstıra bilirsiniz mesela yada tek dövüceksen orta boylu kalın (üzerinde çivi olursa daha güzel olur) bir sopa ki bide ucu sivri olursa çok daha kullanışlı olur çünkü böyle bi insanı sadece dövmek yetmez
demirle bi güzel döv...
sonra eline kıymıklı tahta ver sımsıkı tutmasını sağla ve tahtayı hızlıca çek...
döv. ayakkabıları tekrar giyme
montla z*ç
simdi yazcagımda ciddiyim yapcagın sey:
Servis kaldırmak
quote:
Orjinalden alıntı: onur45
merak etme yıkıycam ayakkabıları.
şöyle yap;
AAA AYAKKABILARIN NE GÜZELMİŞ!
çocuk:gülümseme ifadesi yada tırsma ifadesi alır o anda ÇAAAT diye geçir bi tane kaşına
yada çenesine ama çenesine sert geçirebilirsen ayağa kalkamaz karizman olur bi yandan parmaın kırılabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Nyorai
çocuğu döv. ayakkabılarıda kapıya bağla
Naber işler nasıl.
O ayakkabı kokmustur giyme mantar olur ayakkabıda.
quote:
Orjinalden alıntı: mad_men
quote:
Orjinalden alıntı: onur45
merak etme yıkıycam ayakkabıları.
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
çocugun ayakkabılarını çıkar koklat koklat döv
valla ben olsam döverdim orda ondan sonra ayakkabılarımla suratına basar sonra giderdim döv
hiçbişey söylemeden gir akıllı biriyse anlar niye dayak yediğini sonra hırsızlık öyle değil böyle olur hesabı al elinden sonuçta mağdur olan sensin.
ÇAk kafayı 'alın çatına' bişi diyemez 2.80 uzanır. Hırto.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme