Şimdi Ara

Napolyon.com (Süperteklifin Yeni İsmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Napolyon.com (Süperteklifin Yeni İsmi)

Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Süperteklif İsmini Değiştirdi Artık Napolyon Olarak Devam Edicek,Napolyon Daha Çok Kazandırıcak Sadece Bir Reklam Mailinı Okuduğunuz 2-3TL veriyor. Bu Para 10TL olduğunda İsterseniz Bilyoner.com a Aktarabilir İddaa Oynuyabilirsiniz Veya Az Daha Bekler 100TL yaparsanız Nakit Olarak ÇekeBilirsiniz

Napolyon'a üyelik referans ile oluyor . İsteyen arkadaşlar P.M (Özel Mesaj) ile mail adreslerini bildirerek Davetiyelerini yollayabilirim.

• reklam tıklama işi fıs çıktı neredeyse hiç bir getirisi yok. Yolladığı anketler 5 TL lik anketler, sadece burda kazanç sağlayabiliyorsun. Napolyonun Bilyoner üzerine yeni bir kampanyası var. İşte link:http://forum.donanimhaber.com/m_55461402/tm.htm
  • arkadaşlar burda naplarla aldığımız hediye çekleri ne zaman aktif oluyor ben 10.000 napla 2 tane 10 tllik hediye çeki aldım 3- gündür beklemede diyor bide yılbaşı hediye çekinden 10 tl trendyol hediye çeki almıştım napolyon.com da onaylandı diyor ama herhangi bir kod verilmedi bana siteye mesaj attım geri dönüş olmadı
  • Site güvenilir.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese..
    <<<<www.napolyon.com/odeme-kanitlari>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2014; 15:36:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZeetRopol Yeni Blog Sayfası
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.