İhtiyar delikanlı özür dileriz. |
nargile sevenler buraya gelin (11. sayfa)
-
-
😂quote:
Orijinalden alıntı: mert1905xİhtiyar delikanlı özür dileriz.
Artık haftada bir ya da 15 de bir bayağı etkiliyor beni artık o yüzden gençken benim yaptığımı yapmayın fazla yüklenmeyin azaltın diye uyarayım dedim keyifli ama zararlı bir alışkanlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yanlış elma sipariş etmişsin çift elma alacaktın anason ve nane olur onda ama bu da güzel elmadır haa
Ben de tam tersi elma istemiştim arkadaş bana çift elma almıştı içemeden ziyan oldu gitti sen de arkadaş kurbanı olmuşsun seyrek iç tadında bırak buradan hepinize sesleniyorum ağzınızla için😂😂😂
Sonra benim gibi 55 yaşınıza gelince yaz yaz yediğim hurmalar kış kış tırmalar durumu olmasın ben hep ölçülü içtim bu mereti hala keyifle içiyorum ama abartan arkadaşlar sağlık sorunları v.s. bırakmak zorunda kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var hocam af de elmanın çok çeşidi var. 1 klasik çift elma anason, 2 Gold çift elma anason klasik anasına göre biraz daha tatlı, 3 Eskandarini Gold elma yeşil elma olarak bilinir tatlı ekşi tadı vardır, klasik kırmızı elma piyasada 5 elma olarak bilinir, 4 Eskandarini çift elma klasik çift elma ya benzer anasonu daha az tatlı ve suyu çekilmiş ağızda dağılan elmaya benzer tadı vardır.
Ben Gold çift elma tavsiye ederim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nargile Osmanlı da çok tüketilmişdir sadece Arap kültürü değil hatta natgileye cam şişeyi Türkler kazandırmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift elma gibi tatlar aeon ile tad vermez dostum tok takımla içeceksin. Ferro Maklaud skytech gibi. yada kahveci. zevk tabi :)
-
Bakalim hocam ilk defa eve anasonsuz elma aldim
Karsida bi mekanda celik takimda vermislerdi bende oyle yaptim kadikoyde baska bi mekan var orda sizin dediginiz gibi kahveci takimi kullaniyorlar
Az tat veriyor aynen evde
Heryerde bahren elma var tek tuk mekanda alfakher tek elma var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Aralık 2023; 21:53:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çelik vb malzemeden değil çekimden dolayı dedim. Aeon çok rahat nefes alır gibi çekim bunlarda klasik tatlar çok gitmez. üzüm nane anason vb tatlar daha tok içimlerde daha keyifli olur ondan dedim.
-
Eyvallah hocam tesekkurler bilgi icin
Merhaba arkadaşlar, öneri ile Mr eds funny boss kiti ni aldım, sanırım lüle'den dolayı yeterli doyu mu alamıyorum. Tavsiyeniz varmıdır ?
Lüle olarak ben EDS nin tek delikli phunnel lülesini aldım. İçimi çok değişti. Tabi biçok etken var; tütün koyma şekli, kömür, su miktarı, takım kalitesi..
mr.eds professional productionL1 PARS - COLLECTION SERIES - R122125https://mreds.com.tr/urun/l1-pars-collection-series-r122125 -
Orijinal üretim Nakhla Cappuccino geldi mi bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X